About me

Olen Taika, vähitellen kolmeakymppiä lähestyvä harrastusmielessä meikkaileva leidi. En muista miten olen aikoinaan meikkailusta innostunut, mutta enpä muista sellaista aikaa ettenkö olisi naamaani maalaillut ja uusista tuotteista intoillut. Olen aina ollut jossain määrin luova tyyppi ja olenkin elämän varrella ilmentänyt sitä milloin milläkin tavalla. Nykyään en juurikaan enää piirtelyä tai luovaa kirjoittamista harrasta eli ehkäpä meikkailu on tämän hetkinen tapani ilmentää luovaa puoltani.

Blogini keskittyy eläinkokeettomaan kosmetiikkaan, vaikka asian saralla olenkin vielä noviisi.

Kosmetiikkaharrastukseni lisäksi vapaa-aikani kuluu lähinnä kotoisasti, luontodokumentteja, leffoja tai animea katsellen, teetä juoden ja kausittain tietokoneella pelaillen (WoW, Overwatch, Maplestory, The Sims 4). Lisäksi tykkään kokkailla, kuunnella musiikkia ja selailla milloin mitäkin tietokirjaa, aihepiirien ollessa laidasta laitaan, okkultismistä dinosauruksiin ja laihduttamisesta tavaroiden organisoimiseen. Olen kissoja omistamaton kissaihminen ja mitään musiikkigenreä syrjimätön musadiggari.

Fiktiivisistä hahmoista samaistun eniten goottityttö Nemiin, Gregory Houseen ja Helinä-keijuun, että jokainen tulkitkoon siitä sitten millainen olen luonteeltani.Keitä katselen?

- Tamira Jarrel
- Samantha Ravndahl
- Rhian HY
- Jade the Libra
- Jenna Marbles
- Jamie Paige
- Emma Pickles
- Claire Marshall
- Belle Jorden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014