14.6.2017

TOP 3 // Highlighters / korostuspuuterit

14.6.2017
Nappasin kivan idean uudelle postaussarjalle Marin blogista (The Diary of a Shopaholic). Mari on postaillut blogiinsa TOP 3-listoja erilaisista kategorioista ja kelasin että tää vois olla kiva toteuttaa omassa blogissakin. Mari on listannut ainakin lemppariposkipunansa, aurinkopuuterinsa ja korostuspuuterinsa ja ne löytyvät Marin blogista top3-tagin alta.

Mä päätin aloittaa helpolla ja näyttää teille mun kolme lemppareinta korostuspuuteria. Katsotaan mitä käsitellään seuraavaksi, mutta tulossa on ainakin aurinkopuuterit, poskipunat ja huulipunat. Tietyissä kategorioissa mulla ei ole tarpeeksi vaihtoehtoja että saisin edes kolmea lempparia valittua, joten ihan kaikista ei top 3-postausta tulla näkemään.theBalmin Mary-Lou Manizer on ollut mulla käytössä niin kauan kuin muistan ja se onkin mun ihan ykkönen ja takuuvarma valinta. Mary-Lou on vaalea shampanjainen kulta ja erittäin pigmenttinen. Tämä on selkeästi sellainen boom in your face-tyyppinen puuteri. Mary-Lou sopii mun mielestäni ihan mihin vaan lookiin ja nappaankin tämän aina käyttöön jos tulee tilanne jossa en oikein keksi mitä käyttäisin. Mary-Lou on ihanan tasainen eikä siinä ole minkäänlaisia glitterhituloita jotka leviäisivät ympäri naamaa vaikka laittaisi hieman lötkömmälläkin siveltimellä.

Mary-Lou Manizerin hinta on n. 20 euroa ja sen saa ostettua itselleen vaikkapa täältä*. Suomessa ei merkkiä valitettavasti myydä, mutta merkkiä saa tilattua nykyään monista paikoista.

Beccan Shimmering skin perfector sävyssä Moonstone on sävyltään hyvin lähellä Mary-Louta, mutta hieman kalpeampi. Beccan korostustuotteet ovat todella paljon puhuttuja ja kehuttuja erityisesti Youtuben kauneusskenessä ja kerrankin syystä. En aina luota kaikkeen mitä Youtuben puolella puhutaan ja varsinkin näin hintavan merkin kohdalla halusin olla varma että tulen tykkäämään tuotteesta ennenkuin ostan sen. Koostumukseltaan Beccan puuterit ovat hyvin hienojakoisia ja pehmeitä, mutta ainakin tässä Moonstonessa on hieman enemmän juurikin sitä irtonaista kimallusta joka saattaa vaeltaa kasvoilla sinnekin missä ei korostusta varsinaisesti tarvitsisi. Tämä ei haittaa yleensä, mutta pidän sen mielessä tätä käyttäessä ja kallistun Mary-Loun puoleen jos haluan erityisen tarkat korostukset kasvoilleni enkä oikein kunnon hohtoa.

Beccan korostuspuuterit ovat hieman hintavampia, n. 35 euroa ja niitä saa tilattua Suomeen vaikkapa täältä.Viimeisenä ehkä hieman yllättäväkin veto, nimittäin Wet n wildin Color icon bronzer sävyssä Reserve your cabana joka on tämän kolmikon edullisin ja myöskin selkeästi kahdesta aikaisemmasta hyvin paljon erottuva. Nimensä mukaisesti tämä on todellakin "aurinkopuuteri", mutta sävynsä puolesta se ei sitä todellakaan ole, edes vaaleimmalla iholla. Hohto tässä on erittäin maltillista ja tätä onkin verrattu Hourglassin ökykalliisiin puutereihin. Itse käytän tätä pääasiassa ihan koko kasvoilla tuomassa luonnollista hehkua ja joinain päivinä kun tähtään hieman naturellimpaan lookiin saatan kerrostaa tätä hieman enemmän esimerkiksi poskipäille jolloin hohtoefekti on hieman erottuvampi niillä kohdilla. Jos haluatte nähdä tämän käytössä, suosittelen tsekkaamaan ItsLikelyMakeup-kanavan Youtubessa, tämä on myös kanavan pitäjän Jordin lempparituotteita ja hän käyttääkin tätä melkeinpä joka videossa, esimerkiksi tässä.

Wettis on tunnetusti edullinen merkki, mutta senkin saatavuus Suomessa on tätä nykyä melko huono. Onneksi nettikaupoissa tätä tuntuu edelleen olevan ja omansa saa tilattua vaikka täältä huokeaan 7,99 euron hintaan.


theBalm - Becca - Wet n wild

Kertokaa kommenteissa mitä tykkäätte tällaisesta postausideasta ja heitelkää ihmeessä toiveita seuraavien top 3-postausten aiheista!

2 kommenttia:

  1. Oooh tuo wettis kävi kiinnostamaan! :o Kun oon iteki näin kalpee ni miten ois top3 aurinkopuuterit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, se on erittäin aliarvostettu! :-) Ja juu, otan sen vaikka seuraavaksi työn alle!

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014