5.6.2017

Pannuprojekti // 2017 - Aloitus

5.6.2017
Jotkut saattavat muistaa että olen joskus jutellut hieman siitä mitä mieltä olen pannuprojekteista ja tuotteiden tehokäytöstä. En yleensä halua käyttää jotain tiettyä tuotetta vain siksi että haluan sen vain loppuun, vaan mieluummin myyn tai lahjoitan tuotteen jos tiedän etten saa siitä iloa irti. Päätinkin ottaa projektiksi tälle vuodelle juttuja, jotka ovat jo niin paljon käytettyjä ettei niitä voi myydä, mutta joita en halua heittää vielä roskiinkaan. Yksi tuotteista on sellainen jonka haluan ottaa tehokäyttöön ihan vain muuten vaan.


Jos pannutus ei ole konseptina tuttu niin lyhykäisyydessään se tarkoittaa sitä että otetaan tietyt tuotteet tehokäyttöön ja joku aikaraja jossa ne pitää käyttää loppuun. Syynä on yleensä se, että pannutettavat tuotteet ovat menossa vanhaksi tai ne ovat muuten vaan jääneet vähälle käytölle.
Nämä kaksi ovat oikeastaan ne joista idea tähän projektiin ja postaukseen lähti. Too facedin Milk chocolate soleil ja NARSin Laguna ovat molemmat olleet lemppareitani jo pitkän aikaa, mutta jossain kohdin törmäsin niiden käytössä seinään kun uusia tuotteita tuli testaukseen ja vanhat eivät enää näyttäneet kovin hehkeiltä.

Molemmat ovat kuitenkin sen verran hintavia (TF n. 30 e, NARS n. 40e) että haluan käyttää nämä loppuun. Enkä tuossa tilassa olevia juttuja kehtaisi kenellekään edes antaa. Näistä kahdesta ostan todennäköisesti uudestaan Lagunan, Milk chocolate soleil ei enää oikein sytytä ja Too facedin saatavuuskin on niin ärsyttävän huono.Tässä on mun kaksi viimeistä MACiani. Ja itseasiassa nämä taitavat olla ylipäätään kokoelman viimeiset ei-cruelty free-tuotteet. En voi valehdella, MACin huulipunat on hyviä ja mua harmittaakin että nämä eivät ole cruelty free. Eläin kuitenkin toivossa että tilanne muuttuu vielä ja palaan sitten asian ääreen. Vasemmanpuoleinen on Velvet teddy, jolle olen itseasiassa löytänyt tarpeeksi lähellä olevan dupen ja oikeanpuoleinen on Freckletone, johon olen jo aikalailla kyllästynyt.

Kun nämä loppuu, lahjoitan hylsyt jollekin joka saa palauttaa ne sitten MACille ja saada niistä jotain iloa.Päätin ottaa projektiksi myöskin käyttää useammin ColourPopin voidemaisia luomivärejä, koska koostumuksensa vuoksi ne tuppaavat kuivahtamaan nopeammin kuin muut tuotteet ja haluankin saada mahdollisimman paljon näistä irti ennenkuin ne menevät käyttökelvottomiksi. Ylempi, Girly, on jo nyt melko paljon käytetty eli luulen että sen pannuttamisessa ei ole ongelmaa. Just fur fun on viime vuoden joulukokoelmaa eikä sävy ole mulle kovinkaan helppokäyttöinen ja on siksi jäänyt hieman turhan vähälle käytölle.

En aio ottaa sen kummempia paineita tästä projektista ja siksi otinkin käyttöön melko maltillisen määrän tuotteita, en halua että meikkaamisesta tulee mitään paineita. Jos pannutuspäivitykset kiinnostaa niin jättäkää kommenttia ja otan projektiksi päivittää tilannetta myöhemmin tänä vuonna :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014