22.6.2017

LH Cosmetics // Basic kit & Liner brush

22.6.2017
Jihuu, tänään vähän erilaista postausta vaihteeksi. Mä aika vähän puhun siveltimistä blogissa, tuntuu että niiden arvosteleminen on kovin hankalaa. Tai en saa ehkä vaan ilmaistua itseäni hyvin siveltimistä puhuttaessa. No, jokatapauksessa, tänään esittelyssä Linda Hallbergin (♡) luotsaama LH Cosmeticsin Basic kit ja yksittäinen Liner brush. Olen nyt testaillut jonkun aikaa näitä ja muodostanut mielipiteeni, joten jonkunlaista analyysiä voin nyt näistä naputellaBasic kit*iin kuuluu viisi sivellintä ja puuterivippa. Hintaa setillä on 52 euroa, joka saattaa kuullostaa kalliilta, mutta hyvistä siveltimistä mieluusti maksaa ja yksittäin näillä siveltimillä on hintaa 15 eurosta 25 euroon kappale eli kannattaa ehdottomasti tilata settinä ja säästää. LH Cosmeticsilta löytyy myös Eye kit*-setti, josta löytyy myöskin viisi sivellintä ja vippa. Tällä setillä hintaa on 47,5 euroa. Itseä ei kyseinen setti kiinnostanut sillä ne siveltimet jotka silmäsivellinsetissä kiinnostivat löytyivät myös Basic kitistä (Blending brush ja Angled brush). Ainiin, siveltimien harjakset ovat keinokuitua joten vegaanitkin voivat näitä hyvällä omallatunnolla käyttää. Sitten Basic kitin siveltimiin.

Finishing brush (310) on setin isoin sivellin ja erittäin monikäyttöinen. LH Cosmeticsin kantavana ideologiana on monikäyttöisyys ja sen huomaa myös siveltimissä. Finishing brushia voi käyttää puuterointiin, poskipunalle, varjostuksiin, korostuksiin ja vaikkapa ihan yleiseen aurinkopuuterointiinkin. Itse olen käyttänyt tätä pääasiassa varjostuksiin ja poskipunan levittämiseen, koen sen olevan omassa käytössäni sopivin niihin tarkoituksiin.

All over brush (306) on pienempi, myöskin monikäyttöiseksi tarkoitettu sivellin. Tätä voi käyttää niin silmissä kuin kasvoilla. Itse olen käyttänyt tätä ensisijaisesti korostustuotteiden levitykseen. Tämä on tarpeeksi iso ettei tarvitse ihan pipertää, mutta tarpeeksi pieni että korostuksen saa laitettua juuri sinne mihin sen haluaa ilman että tuotetta leviää ympäri kasvoja.

Blending brush (304) on nimensä mukaisesti silmämeikin levitykseen tarkoitettu sivellin. Tämäkin toimii kunnon monitoimisiveltimenä, sillä samalla siveltimellä saa sekä levitettyä luomiväriä koko luomelle ja luomivakoon ja vieläpä häivytettyäkin. Harjakset ovat melko jäykät, joten superpehmeään häivytysjälkeen tällä ei välttämättä pääse. Tämä on mielestäni melko tavanomainen sivellin, mutta tekee hommansa ja toimii.

Angled brush (333) on klassinen viistopäinen sivellin, kulmakarvojen ja rajauksien tekoon. Olen melko nirso viistopäisten siveltimien suhteen eikä tämä tehnyt ainakaan välitöntä vaikutusta. Mielestäni tämä on hieman liian lötkö kulmakarvojen tekoon ja silmien rajauksia en koskaan tee viistopäisellä. Olenkin käyttänyt tätä lähinnä alaripsirajaan luomivärin levitykseen, mutta siihenkään hommaan tämä ei ole se mun ensisijainen valintani.

Precision brush (301) on vähän yllättävä suosikkini tästä setistä. Pikkuinen, melko jäykkä sivellin soveltuu moneen käyttöön. Tällä voisi laittaa luomiväriä tarkasti, esimerkiksi silmän sisänurkkaan tai ripsirajoihin. Itse käytän tätä kuitenkin tarkkaan peitevoidetyöskentelyyn. Tällä cut creasen tekeminen on kuin pala kakkua ja kulmakarvojen siistiminen peittarilla hoituu näppärästi. Lämpimästi suosittelen tätä pientä ihmesivellintä.

Powder puff oli vähän meh. En oikein osaa käyttää vippoja. Tämä toki toimii ihan kivasti jos vippoja tykkää meikissä käyttää ja on ekstrapehmoinen. Muoto on näppärä, tällä pääsee hankalempiinkin paikkoihin puuteroimaan. Lisäksi tämä toimii hyvin ihan vaan kiillon poistamisessa iholta, senkus taputtelee kiiltäviä kohtia ja mattaa tulee.

Setin lisäksi laitoin tilaukseen Liner brush*in (300). Tämä oli kolmas sivellin joka siinä Eye kitissä kiinnosti ja päätin sitten tilata sen erikseen. Ja hyvä että tilasin! Olen aina suhtautunut hieman skeptisesti näihin vänkyräpäisiin rajaussiveltimiin, mutta oi että, kannatti päästä yli epäilyksistä. Tää on superhyvä ja nousi ihan vakkariksi geelirajauksien tekovälineenä. Pää ei ole mitenkään erityisen ohut, mutta on tarpeeksi jäykkä että väri levittyy kivasti eikä karvat harota minne sattuu. Tämä on tehnyt geeli- ja kakkurajauksien tekemisestä ihan älyhelppoa.LH Cosmeticsia saa tilattua Suomeen Bangerheadin (linkit tekstin seassa) lisäksi myös LH Cosmeticsin omilta sivuilta. Näiden siveltimien lisäksi mulla on merkiltä myös Infinity-monitoimipaletti josta on pitänyt postata jo tovi, mutta olen aina päätynyt siirtämään postaamista. Kertokaa jos postaus paletista kiinnostaa niin yritän vihdoin saada aikaiseksi! Ostoslistalla on myös merkin uudet kynät, jotka niin ikään ovat monitoimituotteita. Ehkäpä niistäkin lisää sitten kun saan ne tilailtua.

Onko LH Cosmetics jo sulle tuttu merkki? Kiinnostuitko? :-)

2 kommenttia:

  1. LH Cosmeticsin tuotteita oon nähnyt vain Bangerheadin sivuilla ja jossain blogeissa on tullut vastaan. Kovin paljoa niistä ei kyllä kuule. Siveltimet miellyttää ulkonäkönsä puolesta kovasti, ne on tyylikkäät ja persoonalliset:) Hinta on aika kova, mutta yhden voisi ostaa kokeeksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, toivottavasti jatkossa enemmän kun valikoima mahdollisesti laajenee :-) Ruotsissa näitä myydään myös ainakin jossain Kickissä että mistäpä sitä tietää vaikka rantautuisivat suomeenkin vielä. Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan!

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014