24.5.2017

theBalm // Highlite n' con tour palette

24.5.2017
Onkohan varjostusbuumi jo menossa ohitse? Enpä tiedä siitä, mutta ainakin omalla kohdallani kasvojen varjostus ja korostus kuuluu ihan vakimeikkiin ja on ihan jokapäiväistä. En ole koskaan pitänyt kasvoille tarkoitetuista isoista paleteista joista löytyy useita korostus- ja varjostussävyjä, mutta jokunen aika sitten törmäsin instagramin puolella theBalmin uudehkoon Highlite n' con tour-palettiin joka herätti ensimmäistä kertaa kiinnostukseni näihin kasvojen muotoiluun tarkoitettuihin paletteihin. Sain paletin testiin Eleveniltä* ja olin aivan täpinöissä kun sain sen käsiini.Kiinnostukseni tässä paletissa herätti aivan ensimmäisenä hieman överi, mutta hauska ulkoasu sekä se, että tässä oli sellaiset sävyt joista uskoin kaikkien tulevan itsellä käyttöön. Isojen kasvopalettien ongelma omalla kohdallani on se, että paletissa on aina se pari, kolme sävyä joita tulee käytettyä ja loput jäävät sitten käyttämättä. Tämä paletti on myöskin mukavan pienikokoinen ja siinä on iso peili. Matkapalettina varmastikin erittäin passeli.

Pannujen koko on pieni miinus sillä kapoisiin nappeihin ei ihan kovin jättimäisellä siveltimellä saa tarkasti osuttua.Korostuspuolella tästä paletista löytyy kaksi hohtavaa ja kaksi mattaista sävyä. Hohtavat ovat tarpeeksi erilaiset ja mattaisiakin voi käyttää selkeästi kahteen eri tarkoitukseen. 64 Hz on melko klassinen, vaalea shampanjainen sävy ja näistä kahdesta oma suosikkini. 125 Hz on persikkaisen vaaleanpunainen ja hieman tummempi. Ei kuitenkaan liian tumma omalle todella vaalealle iholleni.

250 Hz on mattainen, hailakan persikkainen puuteri kasvojen kirkastamiseen. Itse käytän tätä poskien varjostuksien korostamiseen. 500 Hz taas on hieman kellertävä, ehkäpä sellainen banaanipuuteriksi tarkoitettu sävy. Itse käytän tätä silmien alla ja kyllä muuten kirkastaa!Varjostusosastoa en käytä ihan niinkuin ehkä se on "tarkoitettu käytettäväksi". Kaksi ensimmäistä, 20 dB ja 10 dB ovat tarkoitettu kasvojen varjostuksiin ja ovat hieman viileämpiä sävyjä. Nämä eivät kuitenkaan ole mitään superviileitä vaan melko luonnollisen sävyisiä. Käytän näistä tummempaa varjostuksiin ja vaaleampaa sitten yleiseen aurinkopuuterointiin.

0 dB on itseasiassa se joka tässä paletissa kulkee aurinkopuuterin nimellä. Tämä on kuitenkin aivan liian oranssi aurinkopuuteriksi (ainakin omiin mieltymyksiini) ja miellänkin tämän enemmänkin oranssiksi poskipunaksi ja niin olenkin sitä käyttänyt. 3 dB on sitten hyvin tyypillinen poskipuna, pannussa melko tummankin näköinen pinkki, mutta helposti tämän saa näyttämään luonnolliselta häivähdykseltä poskilla.Ylemmät swatchit otettu keinovalossa, alemmat luonnonvalossa.En ollut kuullut tästä paletista oikeastaan mitään ennenkuin sain sen itse kokeiluun joten en tiennyt oikein mitä odottaa koostumuksen puolesta. Minulla on aika kattava kokemus merkin kasvotuotteista ja tavallaan odotin näiltäkin samaa kuin muiltakin. Mary-Lou Manizer on ehkäpä theBalmin tunnetuin tuote ja siihen onkin hyvä verrata paletinkin korostuspuutereita. No, ei ne ainakaan samaa koostumusta ole. Mary-Lou on erittäin pigmenttinen ja pehmeä ja sillä pystyy vetämään helposti korostusöverit. Paletin hohtopuuterit ovat huomattavasti helppokäyttöisempiä ja maltillisempia iholla. Sormella swatchatessa väriä irtoaa mutta siveltimellä kasvoille laittaessa vaatii pari kerrosta ennenkuin hohto alkaa kunnolla näkyä.

Mattaisten sävyjen koostumus on oman kokemukseni mukaan theBalmilla melko kuivakka, sekä luomiväreissä että kasvotuotteissa. Tuote levittyy nätisti, mutta siveltimen pannuun laittaessa tavaraa pölähtää aika reilusti irti. Mattaiset tuotteet ovat myöskin tyypillisesti olleet erittäin pigmenttisiä ja tämänkin paletin mattasävyjen kanssa saa käyttää aika hellää otetta ettei kerralla vedä kasvoihin luonnottomia ja vaikeasti häivyteltäviä raitoja.
Kuvissa kasvoilta löytyy sävyt 64 Hz (poskipäiden korostukset), 500 Hz (silmien alla), 10 dB (varjostukset), 20 dB (aurinkopuuteri) ja 0 dB (poskipuna). Yritin ottaa kasvokuvatkin kahdessa eri valossa että näkyy edes vähän miltä nuo näyttävät todellisuudessa.

Paletti on tälläkin hetkellä meikkipöydällä ja tartunkin siihen aika lailla joka päivä ja käytän jotain sävyä. Suosittelen tätä kyllä lämpimästi erityisesti sellaiselle joka ei koe klassista korostus-varjostuspalettia omakseen. Tätähän pystyy muuten sujuvasti käyttämään myös luomiväripalettina joten todellisesta monitoimipaletista on kyllä kyse. Hintaa tällä on n. 40 euroa mikä on tälle varsin passeli hinta. Kun 40 euroa jakaa kahdeksaan osaan niin yhdelle napille jää lopulta 5 euroa hintaa ja se on kyllä jo melko edullista ;-)

6 kommenttia:

 1. En oo kans koskaan nähnyt tätä missään, mutta olis kyl ehdottomasti sellainen kasvopaletti jonka voisin ostaa! En oo koskaan innostunut mistää Anastasian tai NYXin tyylisistä "contour kit'eistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitäpä! Tässä on tarpeeks variaatiota kun noi muut on vaan meh.

   Poista
 2. Huikeen nätti paletti, voisin ehdottomasti kotiuttaa jos vaan jostain tän bongaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh! Tää alkaa putkahdella varmaan vähän kaikkialle vähitellen :-)

   Poista
 3. Luen "vähän" jälkijunassa blogipostauksia, siksi nyt vasta kommenttia. Mä olen tätä jo tovin silmäillyt ja miettinyt raaskisinko hankkia. Mulla on suhteellisen paljon Balmin juttuja ja siksikin tämän haluaisin. Sävytkin vaikuttaa aika passeleilta, ainoastaan tuo oranssinen taitaisi jäädä käyttämättä. Vähän ostohaluja jarruttelee se seikka, että hankin ihan vasta hetki sitten Too Facedin kasvopaletin (ja onhan noita parilta muultakin merkiltä jo ennestään). :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niih, mulle tää tuli käyttöön just sen takia ettei mitään vastaavaa oikeestaan oo ennestään :-) mutta hinta on hyvä ja laatu pääasiassa samaa kun theBalmin kasvotuotteissa yleensäkin, joten ei tätä huonoks ostokseks todennäköisesti pääse sanomaan.

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014