17.5.2017

FOTD 17/05/17 // Wattles

17.5.2017
Meinasin ensin otsikoida tän postauksen "yllättävän hyväksi naamapäiväksi", mutta ajattelin että pysytään nyt yksinkertaisemmassa versiossa. Oon vastaanottanut tässä lähipäivinä useammankin paketin ja tänään olikin kunnon testailupäivä. Hämmentävää siis todellakin on se kuinka hyvänä naama pysyi koko työpäivän. En tiedä johtuiko tämä eilen kokeilluista kangasnaamiosta ja etanaseerumista vai kenties uudesta meikkivoiteesta. Ei pitäisi kokeilla montaa iho-asiaa samaan aikaan.Silmissä kokeilin (itselleni) uusia luomivärejä ColourPopilta. Koko luomella super shock shadow Wattles, vakosessa Labyrinth ja ulkonurkissa hieman Conundrumia. Rajaukset vetäisin ihan vaan LH Cosmeticsin Infinity-paletin mustalla Fornaxilla.Unohdin tänään pohjustaa kasvoni, mikä siis vain lisäsi hämmennystä kun tutkailin työpäivän lopussa meikkipohjani kuntoa. Nenä kiiltää hieman, mutta vähemmän kuin yleensä. Yleensä nenä on aivan kalju meikistä iltapäivän puolella mutta nyt ei. Mitä ihmettä. Meikkivoide jota tänään kokeilin on siis Catricen uusi HD Liquid coverage-meikkivoide joka lupailee semimattaa pintaa ja 24 tunnin kestävyyttä. Vaalein sävykin oli aikalailla täydellinen omalle, melko kalmaiselle, naamalleni. Ja hintaa on huikeat 7,99 e! Että mitä että? Jep. Catriceahan saa myös Citymarketeista mutta omani olen tilannut Prettyltä*.

Nenän yllättävään sulamattomuuteen saattoi kyllä vaikuttaa se, että lykkäsin meikkivoiteen alle vain nenään myös kerroksen Catricen Camouflage cream*ia joka on aika tiukkaa, paksua ja peittävää peitevoidetta.

Aurinkopuuterina kuvissa on Too Facedin Milk chocolate soleil joka on tehokäytössä että saan sen käytettyä pois. Uutena tulokkaana kasvoilla on myös ColourPopin uudehkot puuterimaiset kasvotuotteet, tässä tapauksessa Double tap-paletti josta löytyy neutraalihko poskipuna ja tuollainen helmen värinen korostustuote. Levittyy kuin unelma, mutta varsinkin poskari on aika pigmenttinen ja vaatii hentoista otetta.

Tulipas tällä kertaa pitkät pöpinät vaikka piti tulla vaan esittelemään tän päivän ei-edes-niin-kovin-mielenkiintoinen naama :-)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aika neutraali, mutta ehkä vähän keltaiseen kallellaan. Pinkki se ei ainakaan ole :-)

   Poista
 2. Mä tykkään tosi paljon tästä meikistä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on mukavan simppeli ja helppo tehdä :')

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014