20.5.2017

ColourPop // Pressed powder shadows / swatches

20.5.2017
Tänään esittelyssä olisi jälleen vähän ColourPopia! Tilasin vähän aikaa sitten jostain kampanjasta heidän oman magneettipalettinsa ja sattumalta täyteen tuli juuri se 12 luomiväriä mikä siihen mahtui ja totesin että joo, nyt jos joskus on aika kuvailla vähän swatcheja sanoa muutama sananen näistä heidän pannuluomiväreistään.

Olen viime aikoina innostunut yhä enemmän omien palettien kokoamisesta kuin ihan valmiiden palettien ostamisesta ja näitä todellakin kertyi puolivahingossa aika monta kun ColourPopilla oli monta hyvää kampanjaa peräkkäin. Pika-arvosteluna näistä voisin sanoa, ettei omalle kohdalleni ole toistaiseksi osunut "huonoa" nappia eli sellaista joka ei olisi pigmenttinen ja helposti häivyttyvä. Sekä shimmeriset että mattaiset käyttäytyvät hyvin eikä niistä ole valitettavaa.

Mattaiset pöläyttävät hieman tavaraa ilmaan kun niihin siveltimen laittaa, mutta luomella tämä ei ole ongelma eikä poskille varise juuri mitään. Tietysti kannattaa hieman harkita jos aikoo käyttää esimerkiksi kirkkaan punaista josko tekee ensin silmät ja vasta sitten meikkipohjan koska jos punaista poskille tipahtaakin niin sen pois saaminen voi olla hieman haastavaa. Sama juttu tietysti muidenkin tummempien sävyjen kanssa.

Sitten swatcheihin!

Multa löytyy tällä hetkellä siis 4 shimmersävyä, 7 mattaista ja keltainen Tiki joka toistuu iholla satiinisena ja pannussa siinä näkyy hieman shimmeriä. Käytän pääasiassa mattasävyjä yleensäkin joten olen siitä syystä keskittynyt sitten niiden ostelemiseen. Näiden kaikkien pitäisi olla vielä saatavilla, mutta ColourPopilla kokoelmia tulee ja menee enkä pysy ihan täysin kärryillä mitkä ovat ja eivät ole vakikokoelmaa.


Play by play - Let me explain - Sideline - Come and get it

Labyrinth - Oh ship - Team Captain - Conundrum

Locked and loaded - Issues - Tiki - Paper tiger

Jotkut näistä onkin jo käytössä näkyneet. Täältä näkyy meikki joka on tehty Play by playta ja Paper tigeriä käyttäen. Tässä meikissä käytin Labyrinthiä.

8 kommenttia:

 1. Miun eka tilaus cp.lta tuli eilen, ja en oikeen tiiä mitä ajatella luomiväreistä😀😂 sen hokasin ettei oo oikeanlaisia siveltimiä niille,sormin levittyy paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, erityisesti noi shimmeriset levitän kanssa ihan sormin, saa irti ihan täyden pigmentin! Muuten ei oo kyllä ollut ongelmia näiden kanssa. Ne voidemaiset onkin sit asia erikseen, en oikeen tuu toimeen niiden kanssa....

   Poista
 2. Mä tykkään näistä tosi paljon, ihan hirmu hyviä hintaansa nähden, kuten ColourPopilla kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri! Ostoslistalla on vielä vaikka mitä sävyjä :')

   Poista
 3. Mä en kestä katsoa näitä colourpop postauksia, kun aina tulee sellainen olo, että nyt täytyy päästä tilaamaan! :D Ja yhtäkään colourpopin tuotetta en vielä omista. Joku päivä sitten :) Nämä irtonapit on ekana kyllä hankinnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti ennemmin näitä kuin niitä super shock nappuloita :-) ja kasvopaletit on kans ihan super!

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014