30.4.2017

Zoeva // Matte spectrum eyeshadow palette

30.4.2017
Tänään syvennytään uuteen palettituttavuuteen Zoevalta. Mä ostan nykyään erittäin harvoin paletteja enkä varsinaisesti ihastukaan enää tänä päivänä niin usein uusiin paletteihin. Ja hyvä niin. Tämä paletti oli kuitenkin niin ihana ettei sitä voinut ohittaa. Zoeva merkkinä on yksi mun lemppareista ja oikeastaan kaikki paletit on tosi kivoja ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Matte spectrum on nimensäkin mukaan pelkkiä mattasävyjä sisältävä paletti, mutta ei ihan tyypillinen, vaan värikäs. Niin, eikä vain värikäs vaan hieman murrettuja sävyjä sisältävä. En ole tainnut koskaan törmätä vastaavaan palettiin, joten tämä todella veti puoleensa.
Paletista löytyy 15 sävyä, neutraaleista vaalean ruskeista, oranssien kautta vihreisiin, violetteihin ja sinisiin. En tyypillisesti käytä juurikaan väriä meikeissäni, mutta koska nämä sävyt ovat hieman murrettuja eikä suoranaisen in your face-värikkäitä, olen käytellyt tätä tuomaan hieman särmää ihan arkimeikkiinkin. Tähän mennessä tosin olen ehtinyt kokeilla vasta violettia ja alakulman khaki-vihreää ja tykkäillyt niistä kovasti.
Koostumus Zoevan luomiväreissä on ehkä hieman pöllyävä, mutta pigmenttiä kyllä irtoaa ja värit häivyttyvät hyvin. Swatchit on tehty aika ronskilla kädellä, mutta luomelle laittaessa sävyt eivät toistu heti noin voimakkaina. Itse pidän siitä, että luomivärit ovat kerrostettavissa eikä heti ensimmäisellä kosketuksella tule niin paljoa väriä.
Miinusta paletti saa siitä, että sen pakkaus on tuota mattapintaista matskua joka kerää likaa ja sormenjälkiä kuin magneetti. Paletin ei tarvinnut olla kuin hetki laatikossa muiden juttujen seurassa ja se näytti jo hieman kärsineeltä. Toinen, hyvin pieni miinus, tulee siitä ettei sävyillä ole nimiä vaan tylsät koodit.

En suosittele tätä niille, jotka haluavat luomiväriensä olevan megapigmenttisiä ja heti ensimmäisellä sipaisulla voimakkaita vaan ehkäpä sellaisille tyypeille jotka kaipaavat väriä, mutta hillityllä tavalla. Toki kärsivällinen väri-ilottelijakin voi tästä paletista iloa saada, mutta mielestäni tämä paletti on parhaimmillaan vesivärimäisiä lookeja luodessa. Innolla jatkankin kokeiluja tämän kanssa ja varmasti meikkejä tällä tullaan näkemään pian!

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut sellainen mielikuva, että Zoevan luomivärit on erittäin pigmenttisiä ja "kermaisia", minkä takia olen suunnitellut jonkun joskus ostavanikin. Matte Spectrumin sävyt on ainakin tosi hyvät ja käyttökelpoiset. Jään odottelemaan meikkikuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä ne ovatkin vaikka hieman potkaisevat väriä kun siveltimellä ottaa :-) heiltä löytyy varmasti paletti jokaiseen makuun.

   Poista
 2. Hyvännäköisiä värejä! Heti silmä poimii sopivia yhdistelmiä ;) ensivilkaisulla liikaa oransseja mutta sitten kun katsoo niin erilaisia ne ovat keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Itse tykkään just oransseista ja niiden takia tähän alunperin ihastuinkin :')

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014