21.3.2017

Wet n Wild // Siveltimet

21.3.2017
Heippa! Tänään juteltais vähän siveltimistä! Samalla kun olen alkanut ostaa vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa, olen luonnollisestikin vaihtanut myös siveltimiäni synteettisiin versioihin. Tässä projektissa olen vielä matkalla päämäärään, sillä en ole vielä parille tietylle aitokarvaiselle siveltimelleni löytänyt korvaajia. Onneksi nykyään on tarjolla vaihtoehtoja ja esteenä onkin lähinnä raha; ei voi valitettavasti laittaa kerralla omaisuutta palamaan koko sivellinkerraston uusimiseen.

Tänään ei puhuta kuitenkaan kukkaroa liikaa rokottavista vaihtoehdoista vaan nimenomaan siveltimistä jotka on ihan sieltä toisesta ääripäästä. Näillä siveltimillä on nimittäin hintaa vain 1,48-2,99$ / kpl.Wet n wildin siveltimiä ei todellakaan ole siis hinnalla pilattu, niinkuin ei kyllä mitään muutakaan merkin tuotteista. Kuulin näistä siveltimistä ensimmäisen kerran Kathleen Lightsin videolla (klik!) jolla hän ylisti nämä maasta taivaaseen. Ja oi kyllä, ihan ansaitusti.Angled liner brush ei ole kaikkein ohuin ja tarkin viistopäinen sivellin johon olen koskaan törmännyt, mutta kyllä tälläkin ihan sujuvasti saa kulmat tehtyä. Itse en käytä rajauksiin viistosiveltimiä, mutta tämä olisikin rajauksien tekoon liian paksu, ainakin minulle. Valko-vaaleanpunainen ulkoasu näissä siveltimissä on muuten kiva ja söpö, mutta esimerkiksi tästä huomaa kuinka väri jää tuonne harjasten juureen jumiin.

Crease brush on näistä se mun ihan lempparein. Haluaisin hillota näitä miljoona kappaletta jemmaan etten ikinä joudu olemaan ilman tätä. Tämä on ainakin mun käytössäni täydellinen häivytyssävyn levitykseen ja yleiseen suurpiirteiseen häivyttelyyn. Tällä viimeistelen oikeastaan meikin kuin meikin. Jos siis kaipaat synteettistä häivytyssivellintä niin YOU NEED THIS. Ja hei kamoon, tää maksaa 1,48 $ eli oikeesti ei juuri mitään.Flat top brush on muistaakseni yksi Kathleenin lemppareista ja itsekin tästä kyllä tykkään. En juuri koskaan levitä meikkivoidetta siveltimellä joten siinä mielessä tämä ei ole ahkerassa käytössä, mutta jos joskus kaipaisin sutia niin tämä on toinen niistä kahdesta jotka omistan ja joihin silloin tartun.

Contour brush on mielestäni hieman hassusti nimetty vaikka tätä toki voi käyttää nimenmukaisesti myös kasvojen varjosteluun. Tämä on tuon häivyttelysiveltimen lisäksi oma lempparini näistä ja tästä löytyykin kaksoiskappale. Jotenkin tuntuu että hyvää viistopäistä kasvosivellintä on hieman hankalaa löytää, varsinkaan synteettisenä niin pitihän sitä kaksi hommata. Itse käytän tätä pääasiassa poskipunan levittämiseen, mutta nätisti tällä tekee todellakin myös ne varjostukset ja yleiset aurinkopuuteroinnitkin.

Aiemmin omistin myöskin sarjan puuterisiveltimen, mutta se ei ollut sellainen millainen haluan puuterisiveltimeni olevan ja se lähtikin uuteen kotiinsa, itseasiassa Neiti Minttukihara-blogin Nellalle joka tykkäsi siitä niin paljon että se päätyi hänen vuoden 2016 suosikkeihinsa.

* * *

Isohko miinus tulee sitten näiden huonosta saatavuudesta. En ole toistaiseksi nähnyt näitä muualla kuin BeautyJointilla. Eli niille jotka eivät tykkää ulkomaisista verkkokaupoista tilailla tämä ei tietystikään ole hyvä uutinen. Positiivista on kuitenkin se, että (ainakin viimeksi kun olen tilannut) postikulut menevät paketin painon mukaan ja koska siveltimet eivät paljoa paina, postikuluja ei tarvitse ihan hulluna maksaa. Muistakaahan kuitenkin täältäkin tilatessa että paketti saattaa jumiutua tulliin ja siitähän napsahtaa sitten mahdollisesti vielä lisämaksuja paketille.

Toivottavasti näitä nähtäisiin pian jossain hieman lähempänä suomeakin sillä toivoisin ehdottomasti että suurempi joukko tietäisi näiden olemassaolosta ja saisi näitä vielä helposti käsiinsäkin.

6 kommenttia:

 1. Tilasin juuri vähän aikaa sitten Beautyjointilta kasan tavaraa ja muunmuassa just tän sarjan Contour ja Blush brushin :P katotaan onko Contour brushista vastusta mun rakkaalle MAC 168:lle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, saas tosiaan nähdä ;-) Mäkin pitkään katselin 168:a mutta tosiaan sitten lakkasin aitokarvaisten ostamisen ja joku vastaava oli hakusessa. Wettiksen blush brush onkin seuraavaan tilaukseen varmaan kanssa lähdössä, vaikuttais hyvältä.

   Poista
 2. Hyvä postaus:) Olen itsekin katsellut näitä WnW:n siveltimiä, kun niitä jotkut tubettajat kovasti kehuvat, eivätkä ole kyllä kalliita:) Crease Brush vaikuttaa todella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä! Suosittelen kokeilemaan, paljoa ei häviä vaikkei niihin lopulta palavasti ihastuisikaan :-)

   Poista
 3. Mä oon etsinyt näitä ihan joka paikasta, kiitos vinkistä!! Ihan pakko saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ole hyvä vaan. Noilla on hyvä valikoima wettistä muutenkin, mulle on tulossa se toinen niistä paljon hypetetyistä highlightereistakin ;-)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014