13.3.2017

Suuri kosmetiikkakysely // # 1

13.3.2017
Mmmitä, onko mun edellisestä postauksesta jo yli kuukausi? Mihin tämä aika menee? Olin vielä ihan varma että olin tässä välissä postannut jostain.

Blogeissa on tässä lähiaikoina pyörinyt hauska haastetyyppinen postaus joka koostuu kauneusaiheisista kysymyksistä ja koska oon ollut kovin saamaton kaiken järkevän suhteen niin ajattelin että tällainen voisi olla vaihteeksi ja pitkästä aikaa ihan hauska aihe postaukselle. Itseä ainakin kovasti aina kiinnostaa muiden vastaukset tällaisiin. Ajattelin tehdä näitä kaksi, hieman spesifimmän ja sitten vähän yleisemmällä tasolla olevan. Tämän postauksen versio on Marian blogista napattu ja Maria taisi napata tämä Bette boxilta.

Kuvituksena toimii se mun Havoc-meikki mistä edellisessä postauksessa. Opettelen myöskin uuden kuvankäsittelyohjelman käyttöä eli jos kuvat on hetken aikaa jotenkin hassun värisiä niin syy löytyy sieltä.

Värikosmetiikka


Suosikki meikkibrändi?
Aion huijata koko kyselyn ajan ja sanoa kaikkeen ainakin kaksi vaihtoehtoa koska en osaa olla ehdoton. Tähän onkin sanottava sekä ColourPop, NYX ja Essence. Colourpopilla on parhaat huulipunat, NYXiltä löytyy mitä vaan ja Essencestä tykkään oikeastaan hinta-laatusuhteensa takia (ja myöskin monipuolisen valikoiman.)

Suosikki meikkivälinebrändi?
Zoeva. Ehdottomasti parhaat siveltimet ja melkeinpä joka lähtöön löytyy välinettä.

Mitä värikosmetiikkatuotteita käytät arkimeikissäni?
Kääk. Meikkivoidetta, peitevoidetta, puuteria, kulmatuotetta (yleensä puuterimainen), luomiväriä, rajaustuotteita (yleensä nestemäinen luomille + kajal vesirajoille), ripsiväriä, aurinkopuuteria, korostuspuuteria, poskipunaa ja huulipunaa (tai joskus harvoin kiiltoa.)

Mitä kosmetiikkaa sinulla on laukussasi mukana?
En oikeastaan kanniskele mukanani kosmetiikkaa ellen tiedä olevani menossa jonnekin esim. suoraan töistä ja haluan tsekata että naama on kuosissa. Yleensä mukana kulkee silloisen päivän huulituote...ja monesti myös edellisien neljän päivän huulituotteet.Millaista meikkivoidetta käytät?
Peittävää, voidemaista/nestemäistä ja pitkäkestoista. Plussaa on tietenkin jos meikkivoide tuntuu iholla edes jossain määrin kevyeltä, mutta se ei ole mikään pakollinen ominaisuus kunhan naama ei näytä liian pakkeloidulta.

Miten levität meikkivoiteen?
Meikkisienellä. Beauty blender on ollut käytössä, mutta koska se on kallis niin tällä hetkellä käytössä on We care iconin vastaava (yllättävän hyvä muuten!) ja jemmasta löytyy odottamasta Real techniquesin miraakkelisieni.

Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät arkimeikissä?
Kahtatoista.

Kuinka montaa värikosmetiikkatuotetta käytät juhlameikissä?
En paljoa juhlameikkiin yleensä lisää, joten numero ei tuosta ole paljoa suurempi. Lisään yleensä vain reilummin luomiväriä ja tuikkaan ripset silmiin. Korostusta saatan myös sutia vähän roisimmalla kädellä ja varjostaa hurjemmin.Ihonhoito

Suosikki ihonhoitobrändi?
On kyllä ihan mahdotonta sanoa vain yhtä kun ihonhoitorutiinia ei voi edes rutiiniksi kutsua, niin epämääräinen se on.

Kuinka montaa kasvojen hoitotuotetta käytät aamuin ja monta illoin?
Aamuisin putsaan kasvot misellivedellä ja laitan kevyen kosteusvoiteen (=2) ja iltaisin putsaan ensin misellillä jonka jälkeen laitan puhdistusgeelin ja kasvoharjalla harjailen vielä puhtaaksi. Yöksi laitan yövoiteen (=3.) Olen maailman laiskin ja huonoin ihonhoitaja.....

Mitä kasvojen hoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?
Noita yllä mainittuja. Joskus kun ihan villiksi ryhdyn (=jaksan/viitsin/muistan) saatan laittaa kasvonaamion, kasvoöljyä tai silmänympärysvoidetta.

Mitä vartalon hoitotuotetta käytät vähintään kerran viikossa?
Kuorinta-ainetta. Vihaan vartalon rasvaamista ja teenkin sen vain jos paikkoja kiristää tai kutiaa.

Mitä käsienhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikossa?
...en mitään. T. KorppukäsiMuut

Suosikki hiustenhoitobrändi?
Davines, evo ja Herbina. Myös Sim Sensitiveltä oon kokeillut monia huippuja tuotteita.

Mitä hiustenhoitotuotteita käytät vähintään kerran viikkossa?
Shampoota ja tyvikohottajaa/suolasuihketta. Kuivashampoota tarvittaessa.

Mitä hiusten muotoilutuotteita käytät vähintään kerran viikkossa?
En oikeastaan mitään. Paitsi jos suolasuihke tai kuivashampoo lasketaan näihin. Ihan joskus tosi harvoin saatan laittaa myös vähän lakkaa.

Kuinka montaa hiustuottetta käytät vähintään kerran viikossa?
Kolmea. Niinkuin huomaa, en varsinaisesti ole mikään hiustenhoitofanaatikkokaan. Mua kyllä kiinnostaa hiusten kanssa puuhaileminen, mutta oon ehkä vaan tyytynyt kohtalooni huonosti käyttäytyvän tukan omistajana ja annan sen tehdä mitä huvittaa.Suosikki kynsilakkabrändi?
Ääh. Zoya. En oikeastaan työn takia voi käyttää kynsilakkaa joten ihan hirveästi multa ei niitä löydykään.

Suosikki tuoksubrändi?
Diesel. Harvalla merkillä on niin montaa omaan nenään hyvää tuoksua kuin Dieselillä. Tähän on sanottava, että on harmi että aikalailla kaikki isot tuoksuja valmistavat brändit myyvät Kiinassa ja ovat näin ollen eläimillä testattuja.

Missä kauneushoidoissa olet käynyt viimeisen 3 kuukauden aikana?
En missään. Enkä juuri käy yleensäkään.

Minkä verran sinulla menee rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa?
Hmm. Olen yrittänyt mutta en ole onnistuneesti saanut pidettyä kirjaa kuukausittaisista tai vuosittaisista kuukausimenoista, mutta sanoisin että riippuu kuukaudesta aika paljon. Nykyään ostelen ylipäätään hieman maltillisemmin kuin ennen.

Kolme yleisintä kosmetiikan ostospaikkaasi?
Verkkokaupat. Kivijalkakaupoista Sokos.

Mikä on kallein kauneudenhoitotuotteesi ja paljon se maksoi?
Ei multa taida kyllä löytyä mitään niin kallista tuotetta jonka olisin itse ostanut että sillä pystyisi erityisemmin retostelemaan. Pari Charlotte Tilburyn huulipunaa olen saanut lahjaksi ja ne ovat aika hintavia huulipuniksi (~30 e/kpl) ja löytyy multa myös Guerlainin kausimeteoriitit vuodelta 2015, mutta nekin sain lahjaksi silloin.

Kolme kosmetiikan ostopäätökseen eniten vaikuttavaa asiaa?
(Tiettyjen) seuraamieni youtube-tyyppien suositukset, hinta ja tuotteen ulkonäkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014