31.3.2017

FOTD 28/03/17 // "Monochrome"

31.3.2017
Tää oli taas näitä päiviä kun mikään ei oikein tahdo onnistua. Heitin tomaattimurskat hellalle, kaadoin tölkin lattialle ja huulikin oli juuri sopivasti auki allergisen reaktion jäljiltä. Oli huono kulmakarvapäivä, naama kiilsi työpäivän jäljiltä ja ripsivärit olivat varisseet kasvoille. Blogeja selaillessani sain kuitenkin Marin (The Diary of a Shopaholic) blogista idean monochrome-meikkiin ja pitihän sitä toki heti kokeilla naamaan asti.

No, tulos oli tämä. Joo, ei mikään jättikatastrofi, mutta isoin ongelma mikä itseä vaivasi oli se että ne kaksi värituotetta joiden piti mennä yksiin eivät menneet sinne yksiin. Narsin Persia näytti pannussa melkein Ofran Miami fever-huulipunaan matchaavalta, mutta eipä ne nyt sitten tahtoneetkaan oikein matchata. Okei joo, monochrome ei välttämättä tarkoita täsmälleen samaa sävyä vaan samaa sävyperhettä mutta silti. Ainiin, eikä noi kuvatkaan tahtoneet onnistua. Huono valo, huono kulma, huono mikä millonkin.

Olen kuitenkin sitä mieltä että joskus pitää julkaista jotain sellaisiakin juttuja joihin ei ole ihan tyytyväinen, vaikkapa sitten ihan vaan kannustimena jollekin. Aina ei mene kaikki putkeen.


Silmiin käytin myös LH Cosmeticsin Infinity-paletin sävyä Zwicky, theBalmin No money, no honey-irtoluomiväriä ja ColourPopin Paper tigeriä.

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014