25.1.2017

FOTD 25/01/17 // Telepathy

25.1.2017
Ihanaa kun alkaa olemaan valoisaa kun pääsee kotiin aamuvuorosta! Sitä innostuu herkemmin kikkailemaan meikeillä kotiin tullessa kun niistä kyhäelmistä saattaa saada siedettäviä kuviakin otettua... Jatketaan vielä tänään vähän ColourPop-meiningeillä. Lupaan että vähennän hetkeksi tätä CP-tykitystä ja käytän jotain muutakin.
Sain siis tänään käsiini ihanan Telepathy-luomivärin joka on tuollainen jännä kultavihreä metallisävy. Nappi kuuluu ColourPopin ja Kathleen Lightsin yhteiskokoelmaan, mutta se on vielä saatavilla. En tosin usko että ikuisesti, joten suosittelen nappaamaan tämän piakkoin ettei vaan pääse lipeämään käsistä.

Aika simppelin silmämeikin päätin yhdistää ColourPopin nestemäiseen mattapunaan sävyssä Friday, joka on siis ihan vaan musta. En olekaan ehtinyt noista ultra matte lipeistä vielä blogin puolella puhumaan, mutta lyhyesti voin sanoa ettei ne ihan mun lemppareitani ole. Mustana koostumus kuitenkin toimii koska musta on luonnollisestikin sellainen sävy jonka haluaa pysyvän varmasti paikoillaan.
Suuri osa naaman muusta meikistä (korostukset, varjostukset, poskipuna, kulmat, silmämeikin muut osat rajausta lukuunottamatta) on muuten tehty LH Cosmeticsin Infinity*-paletilla johon joku onkin jo saattanut törmätä suomalaisissakin kosmetiikkablogeissa. Tästä on tulossa omaa postausta melko pian joten stay tuned jos kiinnostus sitä kohtaan heräsi. Mun täytyy puhdistaa se ennenkuin otan siitä kuvat, on ollut aika kovalla käytöllä ja sen kyllä huomaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014