23.1.2017

FOTD 23/01/17 // Bae

23.1.2017
Tänään meikissä oli kokeilussa monta uutta juttua. Niistä ehkäpä näyttävimmässä roolissa oli kuitenkin ColourPopin luomiväri sävyssä Bae, joka on jännä sinivioletti glitterpamaus. Tosin niinkin glitterinen että sinisiä hippusia oli myös silmäpusseissa. Sopivat kivasti koristelemaan jo valmiiksi sinertäviä pussukoita, matchasivat. Toinen kimallusta levittävä oli myöskin ColourPopilta, nimittäin highlighter sävyssä Stole the show, ei olla toistaiseksi tultu oikein toimeen mutta annan vielä pari mahdollisuutta ennenkuin yritän kaupitella jollekin. Huulillakin oli muuten vielä ColourPopia, lippie stix sävyssä Aquarius. On muuten ihan mun lemppari tällä hetkellä.

Muuten tuhertelin silmät theBalmin Meet Matt(e) trimony*-paletilla josta käytin alarivin sävyjä Matt Evans ja Matt Reed sekä keskirivin Matt Lopez ja Matt Moscowitz. Tää on ihan superihana paletti joka on jäänyt hävettävän vähälle käytölle. Nyt nostin sen kuitenkin pöydälle esiin niin saa sitä ansaitsemaansa käyttöä. Jos swatchit kiinnostaa niin huikatkaa! Hölmönä en tajunnut niitä tähän postaukseen kuvata.
Uutena rajaustuttavuutena kokeilin Make up storen kakkumaista eyelineria, mutta yritän vielä selvitellä mikä olis paras tapa käyttää tätä. Ottaa päähän kun tän kanssa on niiin helppoa toimia ja rajaukset syntyy ihan noin vaan, mutta tää alkaa haalistumaan ja varisemaan päivän mittaan. Pitäisi siis metsästää joku neste jolla tuosta saisi vedenkestävämmän. Ehdotuksia otetaan vastaan!
Millainen naama sulla oli tänään?

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi miten upea meikki! Bae on ihana ja toi paletti näyttää kanssa siltä, että voisi muuttaa mun luo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Mulla ois ostoslistalla se tuon paletin velipoika, oottelen vaan että tulis Cocopandalle kunnon aleen :'D

   Poista
 2. Mun naama tänään on ihan perus pohja ja varjostukset sekä se sama silmämeikki kun aina. Supertylsää mutta niin tuttua ja turvallista :D Tää sun meikki on ihana!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Hehe, yleensä mäkin kuljen ihan tavallisessa pakkelissa, ei paljoo houkuttele minkään jännemmän meikin kyhäileminen klo. 4 aamulla :'D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014