11.1.2017

ColourPop // Super shock shadows # 1

11.1.2017
Hei vaan ja hyvää alkanutta vuotta! Multa poistettiin viisaudenhampaat joulun jälkeen ja ensin meni aikaa niiden parantelemiseen jonka jälkeen päälle puski flunssa. Eli oon maannut raatomaisena sängyssä ja inissyt tuskissani ja siinä on sitten samalla jäänyt kaikki muu touhuilu vähän vähemmälle.

Jatketaan siis tänään ColourPop-swatcheilla, ihan vaan koska mulla on sellainen fiilis. Lähiaikoina on tulossa muuten myös juttua hyvistä edullisista meikkivoiteista, joten jos sellaiset kiinnostaa niin kannattaa pysyä kuulolla. Tuokin postaus on ollut jo hetken tulilla mutta aivot on ollut aika narikassa koko alkuvuoden.Pakko sanoa ihan alkuun että nämä osoittautuivat erityisen vaikeiksi kuvattaviksi koska monesta napista löytyy tosi monta ulottuvuutta jotka oli vaikea saada kameralla ikuistettua.Vasemmalta oikealle: Peachy keen-setti: Bandit - Crimper - Cornelious - Kennedy. NKLA-napit: Catnap - Puppy love. Girly - Paisley. Joulukokoelman Just fur fun. Elixir.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että jos ColourPopilta luomivärejä tilaa, kannattaa keskittyä shimmer- ja glittersävyihin. Mattaisten kanssa en ole oikein tullut vielä toimeen, en saa niitä levittymään nätisti, ainakaan käyttämättä häivyttelyyn tarpeettoman paljoa aikaa. Shimmerit ja glitterit sen sijaan ovat ihania ja aika vakiona kaivankin laatikosta aina jonkun napin mattalookeja täydentämään. Girly on myöskin mun ihan lemppareimpia silmän sisänurkan korostussävyjä.

ColourPopin luomivärithän ovat koostumukseltaan sellaisia hieman tyynymäisiä, voide-puuterihybridejä. Värit menevät luomelle ikäänkuin voidemaisena, mutta lopputulos muistuttaa ehkä hieman enemmän puuterimaista. Suosittelen kokeilemaan ensin vaikkapa yhdellä napilla sillä uskon etteivät nämäkään ihan kaikkien juttu välttämättä ole.


Bandit - Crimper - Cornelious - Kennedy (- Catnap)

Catnap - Puppy love - Girly (- Paisley)

Paisley - Just fur fun - Elixir

Hieman kameran asetuksia härötellessä sain ehkäpä hieman paremmin todellisen kimalluksen näkymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014