6.12.2016

IsaDora // Holiday 2016 - Boho Baroque

6.12.2016
IsaDoran joulukokoelma tälle vuodelle kantaa nimeä Boho Baroque ja kultaisiin pakkauksiin pakatut tuotteet tuntuvat juuri juhlakauteen sopivilta. Olen hieman myöhässä tämän kokoelmapostauksen kanssa, mutta ehkäpä tämä vielä ehtii esimerkiksi pikkujouluihin suuntaavien verkkokalvoille, sillä nämä tuotteet sopivat erinomaisesti juurikin tämän kauden juhliin!

Kokoelmaan kuuluu vaikka mitä, sekä perusvalikoiman tuotteita, että kausituotteita. Itse en saanut testailtavaksi ihan kaikkea, mutta melko kattavan katsauksen saan teille kuitenkin tehtyä.
Kokoelman huulipunat ovat uudehkoa, Sculpting-huulipunasarjaa ja tähän kokoelmaan kuuluu sävyjä kolme. Punainen on nimeltään Baroque red ja se on erittäin kirkas. Ehdottomasti vaatii alleen kynän, sillä nämä huulipunat ovat koostumukseltaan erittäin pehmeitä ja voidemaisia eivätkä ne aivan täysin asetu huulille kuivahdettuaan. Toinen kuvassa oleva on sävyltään Purple plum ja kolmas, jota ei näissä kuvissa näy, mutta joka kuuluu vakikokoelmaan, on nimeltään Rum raisin ja se on myöskin tummahko, luumuun menevä violetti.

Tähän kokoelmaan kuuluu myös kolme huultenrajauskynää, mutta ne kaikki ovat perusvalikoimassa ja aina saatavilla.

Kokoelmassa oli tottakai juhlakauteen sopivasti myös kolme kynsilakkasävyä joista erityisesti kultainen 542 Vintage gold ihastutti. Tästä kultalakasta löytyy meinaan vihertävä ja laventelin duochrome-efekti joten ihan peruskulta tämä ei ole ja siksi tästä kovasti tykkäänkin vaikken kynsilakkojen ystävä yleensä olekaan. Toinen kausisävy on verenpunainen 543 Baroque blood. Kolmas lakoista on Holographic glitter-sarjan lakka joka on saanut kultaisen korkin päähänsä tähän kokoelmaan. Nimeltään tämä on 879 Diamond rocks.

Kokoelman helmi on luonnollisestikin luomiväripaletti ja ah miten tästä pidänkään! Paletti ei tietysti ole yksistään käytettävänä kovinkaan kätevä, mutta ihastuin tiettyihin nappeihin niin kovasti että mieluusti kaivan tälle kaveriksi jonkun muun paletin, että saan käyttää näitä. Paletin nimi on 65 Golden eyes*. Erityistä ihastusta aiheutti toinen nappi oikealta, tuo ruusukultainen sävy näyttää livenä todella metalliselta. Mattasävyt ovat tässä paletissa hieman läikkäisiä, mutta kyllä niiden kanssa toimimaan pystyy. Kaksi nappia on sitä metallista koostumusta, toinen oikealta ja toinen vasemmalta. Ihan vasemmanreunimmainen hopea on melkeinpä pelkkää glitteriä eli tämä vaatii alleen tahmeamman pohjan tai muuten hileet ovat ympäri poskia.Pikameikissä käytetty Golden eyes-paletin violettia, kultaista ja hopeaglitteriä. Huulilla Purple plum, ilman huultenrajauskynää.

Meikissä käytin muuten myös kokoelmaan kuuluvia, mutta vakivalikoimassakin olevia tuotteita. Ripsiväri Grand volume lash styler sai myöskin ylleen kultaisen asun. Tämä on ihan kelpo ripsiväri vaikken sen muovisesta harjasta niin välitäkään. Hohtona kasvoilla toimii Strobing highlighting stick sävyssä Champagne glow jonka kanssa meistä ei valitettavasti tullut ystäviä. Sävyn puolesta tikku on tosi kiva, mutta se ei oikein tahdo toimia puuteroidulla iholla. Kokeilin tätä myös puuteroimattomalle jolloin tämä käyttäytyi kivemmin, mutta en voi sietää puuteroimattoman ihon tuntua joten en näe itseäni käyttämässä tätä niinkään. Silmät on rajattu Kohl kajal-kynällä joka unohtui täysin kuvata. Kajal ei ole varsinaisesti kynämäinen, vaan ikäänkuin kartion mallinen tötterö tikun päässä. Ootte varmasti nähneet näitä kajaleita joskus, en vaan saa selitettyä mitä tarkoitan. Kajal on kausituote ja vaikka tästä itseasiassa tykkäänkin, en kehottaisi tämän perässä heti kauppaan juoksemaan.

Jos jotain tästä kokoelmasta suosittelen niin se on ehdottomasti tuo luomiväripaletti. En tiedä onko siinä varsinaisesti mitään erityisen uniikkia, mutta uskon että luomiväreistä yhtään innostuvat tykkäävät varmasti tästäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014