12.11.2016

I love me 2016 // Ostoksia

12.11.2016
Parempi kai myöhään kun ei milloinkaan! Eli tässä mun tämän vuoden I love me-messujen ostoksia. Aika maltilla mentiin, etukäteen tehtyä ostoslistaa melko tiukasti noudattaen.Eniten taisin viettää aikaa Natural goods companyn pisteellä jossa vietin tovin jos toisenkin edullisia tuoksuja nuuhkiessa (että kiitos vaan Ine kärsivällisyydestä) ja mm. Mádaran juttuja hypistellessä. Toinen kova juttu tänä vuonna oli mulle se, että löysin messuilla kaksikin kojua jotka myivät kiviä ja "kristalleja" (mineraaleja.....) ja olisin halunnut ostaa esim. kaikki.

Real techniquesin timanttisieni aiheutti kovaa pöhinää skenessä ennen messuja, mutten itse innostunut niin paljoa että olisin sitä tuolta kotiuttanut. Hintaa tuolla oli kuitenkin 15 euroa ja mitä youtuben puolella oon seuraillut, ei ole ainakaan toistaiseksi kenelläkään Beautyblenderiä voittanut.Kooky Gemsin alelaarista kalastelin nämä kaksi. Hintaa oli muistaakseni 7 euroa/kpl. Pieniä ja söpöjä. Ja lyhytketjuisia.Sekalaisia. Mádaran mininaamio jäi mukaan sieltä NGC:n pisteeltä, hintaan 4,5 euroa. En muista mistä nämä ripset olivat, mutta Ardellin ripsiä myytiin kyllä useammallakin pisteellä. Hintaa oli muistaakseni viitisen euroa. Simin hiusnaamio oli heräteostos, mutta tulee tarpeeseen. Montaa euroa ei ollut tälläkään hintaa.NYXin pisteellä kävi sellainen kuhina että kävin vain nappaamassa etukäteen päätetyt jutut matkaan ja suuntasin kassalle. Liquid suede-huulipunat on se mun lempparein koostumus NYXin nestemäisistä punista ja nappasinkin kaksi lisää, ruskea on Downtown beauty ja musta Alien. Olen tullut siihen tulokseen että NYXin mattainen eyeliner on se mun holy grail-liner joten sitäkin nappasin yhden taas jemmaan. On muuten ihan mahdoton löytää, tuntuu olevan suosittu kun on kaikkialta jatkuvasti loppu.Sit se kiviostos ♥ En muista mikä tän pisteen nimi oli, mutta siinä myytiin näitä kiviriipuksia ja sellaisia juomaveteen laitettavia kivisettejä. Tälle pitää hankkia nahkainen nauha niin pääsee käyttöön. Se on ihana, tuitui, taitaa olla vuorikristalli.Viimeisenä vielä, myöskin sieltä Natural goods companyn pisteeltä ostettu, Isle of Wolfin laventelikynttilä. Nämä olivat pisteellä puoleen hintaan eli maksoin tästä melkoisen kohtuullisen 12,5 euroa. Nyt en vain raaski polttaa tätä, hahaha.

Saimme myös Biozelliltä ihanat isot kassit tuotteita kokeiltavaksi ja postailenkin niistä sitä mukaa kun saan kokeiltua ja muodostettua mielipiteet. Mieskin sai omat kokeiltavat ja yritänkin nyhtää siltä jonkun analyysin tuotteista myös.

Olitko messuilla? Mitkä myyntipisteet oli sun lemppareita? Mitä ostit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014