9.11.2016

Adopt' // Carambar, Vanille bourbon, Little Sugar, thé Vert

9.11.2016
Toivottavasti vielä ei ole alkanut tympiä monissa blogeissa vilahdelleet Adopt'-tuoksut, koska mullakin olisi sananen näistä sanottavana. Sain näitä muutaman kokeiltavaksi ja yritin valita samaan aikaan sellaisia jotka kuullostivat itseäni miellyttäviltä kuin myös sellaisia joita ei olisi ihan joka blogissa näkynyt. Yleisesti on kyllä sanottava että kivan erilaisia tuoksuja onkin blogeissa vilahdellut eikä jokaisessa ihan samoja.Itse valitsin kolme makeampaa ja yhden raikkaamman tuoksun. Valikoimaa on runsaasti eli hetkinen piti miettiä ennenkuin sain nämä valikoitua. Tuoksut ovat ranskalaisia ja ne ovat eau de parfumeja eli intensiivisempiä kuin eau de toilettet. Tuoksujen suunnittelijalla, Dominique Monlunilla on 30 vuoden kokemus parfyymien parissa. Odotukset olivat siis melko korkealla, varsinkin kun tuoksuilla on hintaa vain 8,9 euroa ja rehellisyyden nimissä on sanottava, ettei pullojen ulkoasu ainakaan omaa silmääni erityisemmin hivele. En kuitenkaan syrji mitään tuotetta hinnan tai pakkauksen takia, joten kokeiltavahan näitä oli.Carambar on näistä lempparini. Se kuuluu gourmet-kategoriaan ja sitä kuvaillaan merkin sivuilla kinuskiseksi. Sitä se kyllä onkin, erittäin aito, makea karamellinen tuoksu joka voi olla ehkäpä hieman liikaa joillekin. Pidän makeista tuoksuista, mutta sokerisen äitelät eivät ole mieleeni. Tämä on todellakin makea, mutta ei liian karkkimainen ja no, sokerinen. Tuoksu on voimakas ja pehmeä ja se muistuttaa minua jostain tietystä asiasta, mutten ole vain saanut päähäni että mikä se on.

Little sugar taas on valitettavasti joukosta se floppi. Tuoksua kuvaillaan merkin sivuilla sitruksiseksi mansikkaisella sydäntuoksulla. En löytänyt sitrusta saatikka mansikkaa tästä vaan päälimmäinen ajatus oli muovisuus. Ehkä tämä ei vain pelaa kemioideni kanssa, mutta tämä tuoksuu sellaiselta klassiselta halvalta tuoksulta. Päälimmäinen sana jolla kuvailisin tätä olisi puuterisuus. Niin ja se muovi. Tästä tulee mieleen sellaiset lasten meikit, tiedättekö? Little sugar kuuluu myöskin gourmet-tuoksuihin.

Thé Vert oli joukkioni raikas valinta. Vihreä tee tästä ei tule mieleeni, mutta jotain vihreää kuitenkin. Tässäkin on jotain tuttua, mutta en saa mieleeni tämänkään kohdalla että mikä se voisi olla. Olisin kaivannut tämän kohdalla ehkä vielä enemmän sellaista pistävää sitruksisuutta, mutta en valita ollenkaan, tämä on kiva, hieman erilainen tuoksu kuin mitä tyypillisesti käytän. Miellän tämän enemmän kevät- tai kesätuoksuksi, niin mukavan keveä tämä on. Thé Vert kuuluu citrus-kategoriaan.

Vanille bourbon on juuri sitä mitä nimi kertoo. Pehmeä ja vahva, vaniljainen tuoksu jossa on sivutuoksuna hieman jotain muuta. Merkin sivujen mukaan tässä olisi mukana hunajaa eli lieneekö se sitten se sivutuoksu jonka haistan? Vaniljaisista tuoksuista tykkäävälle tämä on varmasti nappi valinta sillä tämä on sitä, suoraviivaisimmillaan. Vanille bourbon löytyy oriental-kategoriasta.

Kokonaisuudessaan suosittelisin näitä ehkäpä aloitteleville hajuveden käyttäjille sillä en usko että hardcore-tuoksufriikit näistä välttämättä saisivat mitään sen kummempaa irti. Sanoisin näitä tuoksuja yksinkertaisiksi ja helpoiksi käyttää ja olen varma että verkkokaupasta löytyy jokaiselle jotakin. Mieluusti kokeilen jatkossakin Adoptin tuoksuja, juurikin siksi että kokeilematta jäi sen verran monta mielenkiintoiselta kuullostavaa tuoksua. Pidän myös siitä, että pullot ovat hyvän kokoisia (30ml) ja muotoisia, esimerkiksi matkustamista varten.

Näitähän saa ostettua heidän omasta verkkokaupastaan, mutta sen lisäksi myös esimerkiksi Citymarketeista. Jälleenmyyjät näet täältä.

4 kommenttia:

 1. Itseltä löytyy näistä tuo Carambar ja se on kyllä ihana!

  VastaaPoista
 2. On kyllä, vähän erilainen kun monet tuollaiset äklötuoksut! :')

  VastaaPoista
 3. Mullaki tulossa postausta näistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh! Näitä on tällä hetkellä monella kokeilussa :-)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014