20.10.2016

NYX // Huulituotesarja // Nestemäiset huulipunat

20.10.2016
Viimeisessä NYX-postaussarjan (osat 1 ja 2) osassa käsitelläänkin sitten ehkäpä näitä NYXin nimekkäimpiä tuotteita eli nestemäisiä huulipunia. Nestemäiset punat jatkavat edelleen voittokulkuaan ja tuntuukin siltä että ne ovat melkeinpä korvanneet perinteiset huulipunat, ainakin jenkkitubettajien elämissä jos ei muuten. Itsekin olen useamman merkin versioihin jo ehtinyt tutustua ja yhden varsin nimekkään merkin punista onkin tulossa juttua lähiaikoina, joten stay tuned.Lip lingerie - Liquid suede

NYXiltä löytyy neljää erilaista versiota nestemäisistä huulipunista ja tässä postauksessa käsitellään niistä kolmea. Metalliset Cosmic metals*-punat ovat uusimmat tulokkaat ja niistä löytyy varsin villejäkin sävyjä.

Liquid suedet* ovat NYXin punista ehkäpä ne mun lempparit, tosin harmittavan vähän kivoja sävyjä tästä sarjasta löytyy. Tosin nyt on ilmeisesti suomeenkin saatu ne uudet ihanat sävyt joista löytyy mm. musta ja parikin tummaa ruskeaa. Tämä ainokaiseni on sävyltään Sandstorm ja se on tuollainen neutraali keskiruskea sävy. Koostumukseltaan nämä ovat mielestäni oikein miellyttäviä vaikka tiedän että jotkut ovat tästä mun kanssa erittäin eri mieltä. Nämä eivät kuivu kokonaan mattaisiksi, mutta mielestäni juuri sopivasti niin etteivät huulet kuivu ihan rusinoiksi ja väri pysyy paikoillaan. En koe että nämä tarvitsevat alleen kynää. Nämä tuoksahtavat hieman oudolle, muttei mitenkään häiritsevälle. Applikaattori on pitkänmallinen ja ainakin omaan käteen ihan tarpeeksi tarkka.

Lip lingeriet* vietiin käsistä kun ne aikoinaan Sokoksen hyllyyn ilmestyivät ja loppujen lopuksi koko niiden osio katosi ja tuli lopulta takaisin, olisiko sitten ollut jotain toimitusvaikeuksia kun sävyt loppuivat ja lisää ei koskaan ilmestynyt. No, en ihmettele miksi loppuivat, sillä tähän sarjaan kuuluu vain nudeja sävyjä ja tällä ruskeiden mattahuulien aikakaudella nämä ovat kuumaa kamaa. Itse en erityisemmin voi sanoa pitäväni näistä, ovat omaan makuuni liian korpuksi kuivuvia ja epämukavia. Oma sävyni on Push-up ja yllätyin en-niin-iloisesti kun tajusin että sävy tummenee kuivuessaan eikä ollutkaan yhtään sitä mitä tältä halusin. Tuoksu näissä on ehkä hieman maalimainen, ei erityisen miellyttävä, muttei mitenkään päänsärkyä aiheuttava. Applikaattori on melko samanlainen kuin ylempänä mainitussa, mutta hieman kovempi ja litteämpi. Tarkkaa jälkeä saa kuitenkin tälläkin. Toisin kuin ylempi, tämä ei tahdo kuivuttuaan irrota sitten millään. Suosittelen siis lämpimästi jollain öljyllä sulattamista ennemmin kuin esimerkiksi kasvopyyhkeellä hinkkaamista, ihan vaan huulten hyvinvoinnin takia.
Soft matte lip creamit* ovat ehkä NYXin tunnetuin tuote ja koen että nämä ovat ehkäpä nykyisten nestemäisten punien esi-isiä, sillä nämä ovat olleet markkinoilla jo vuosia, kauan ennen tätä nykyistä tilannetta jossa melkein jokaisella merkillä on oma versionsa nestemäisistä mattapunista. Soft matteja en kuitenkaan laittaisi ihan täysin samaan kategoriaan esimerkiksi yllä olevien kanssa, sillä nämä ovat ehkä enemmän vaahtomaisia kuin nestemäisiä. Nämä levittyvät pehmeästi, mutta sävyjen välillä on eroa siinä suhteessa että kuinka tasaista jälkeä huulille sitten lopulta päätyy. Tummemmat sävyt tuppaavat hieman raidoittumaan kerrostaessa, mutta vaaleampien kanssa ei ole ollut juurikaan ongelmia. Näitä multa löytyykin jopa viisi, koska nämä olivat ennen liquid suede-punia mun lemppareita mattapunista. Tosin edelleenkin sävy Abu dhabi on mun go to-sävy, se päätyy huulille aina jos päässä lyö tyhjää.

Näiden tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä, sillä se saattaa kaikessa kuppikakkuisuudessaan olla aika äitelä. Applikaattori muistuttaa hyvin paljon tavallista huulikiiltoapplikaattoria ja sillä on helppo levittää tämän tyyppistä tuotetta. Nämä muistuttavat hieman noita liquid suedeja, vaikkakin ne ovat nestemäisempiä. Myös näistä jää lasien reunoihin jälkiä ja helposti pystyy näillä hampaansa ja naamansa sotkemaan jos ei varo. Suosittelen näitä kuitenkin sellaisille jotka haluavat tutustua nestemäisiin puniin ja eivät halua kokeilla kallista tuotetta. Nämä ovat edullisia ja värivalikoima on erittäin laaja.


Copenhagen - Abu dhabi - Berlin - Vancouver - Dubai

Sandstorm - Push-up

NYXillähän on muuten koju tänä vuonna I love me-messuilla jonne olen itsekin menossa lauantaina pyörimään. Ilmeisesti pisteeltä saa napattua uutuuksia haltuunsa eli sinne on ehdottomasti suunnattava, ainakin sen mustan huulipunan perässä ;-)

2 kommenttia:

  1. Heeei, mist' oot ostanut nuo sävyt berlin ja dubai??? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elevenillä oli jossain kohtaa molempia. Suosittelen tsekkaamaan myös Beautyjointin, sieltä saattais löytyä :-) noita pitää vähän kytätä, että koska tulee täytettä varastoon ja sit salamana tilata.

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014