8.10.2016

NYX // Huulituotesarja // Huulipunat

8.10.2016
Jatketaan NYX-huulituoteputkea huulipunien parissa. Edelliseen postaukseen, kiiltoihin ja kyniin pääset tästä.Huulipunia multa löytyy kolmea eri laatua. Yhteensä punia taitaa merkiltä löytyä ainakin kuutta erilaista.

Round lipstickit* ovat merkin halvimmat punat ja ovat erittäin tavallisia, sellaisia peruspunia. Suomen valikoima on melko suppea, mutta ainakin joissain ulkomaisissa verkkokaupoissa näitä löytyy superisossa sävyvalikoimassa. Oma sävyni on Rea ja se on saatavilla suomessakin. Ihmettelin miten lämpimään nämä kuvat tahtoivat vetää tämän sävyn, sillä kuvailisin tätä enemmänkin kylmähköksi nudeksi, tai vähintäänkin neutraaliksi. Nämä ovat laadultaan erittäin pehmeitä ja melkein liukkaita, eivätkä näin ollen kovin pitkäkestoisia. Mukavia halpoja peruspunia.

Matte lipstickit* ovat nimensä mukaisesti merkin mattapunat. Näistä on nyt lanseerattu "pehmeämpi" versiokin, velvet matte, mutta siitä mulla ei ole (vielä) kokemusta. Nämä mattapunat ovat kuitenkin melko kuivia, mutta levittyvät hyvin. Nämä ikäänkuin jähmettyvät kuivuessaan ja saattavat tuntua herkkähuulisemman huulilla melko kuivilta. Pigmenttiä näistä irtoaa todella hyvin ja pysyvyys on hyvä. Näistä kolmesta vaihtoehdosta suosittelen ehdottomasti näitä mattaisia versioita. Oma sävyni on Butter, joka on melko samanlainen sävyltään kuin Rea eli kylmähkön neutraali ruskean nude.

High voltage-huulipunat ovat näitä puikulaisiin pakkauksiin pakattuja punia ja joiden "erityisominaisuutta" en ole oikein ymmärtänyt. Koostumukseltaan nämä ovat nimittäin melko liukkaita ja pehmoisia, eivätkä mitenkään päätähuimaavan pigmenttisiä. Kun ihan ensimmäisen kerran ikinä kokeilin tätä punaa, tuntui ettei tämä levity nätisti ja väri tuntui liikkuvan huulilla, mutta nyt kun näitä postauksia valmistelin ja kokeilin tätä uudestaan, totesin että tämä vaatikin vain hieman kärsivällisyyttä, sillä tämäkin ikäänkuin kuivahtaa huulille jonka jälkeen pysyy ihan hyvin paikoillaan. Mitenkään huikean pitkäkestoisiksi en näitäkään lähtisi luonnehtimaan, mutta paremmin nämä pysyvät kuin esimerkiksi nuo ensimmäiseksi mainitut. Oma sävyni on Tan-gerine joka on iiiihana hailakka persikan sävy, ehkä enemmän kesäkauteen sopiva.

Sen kummempaa tuoksua ei näistä kolmesta löydy, joten hajuherkätkin voivat näitä surutta käytellä.


Tan-gerine - Butter - Rea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014