12.10.2016

Lush // Bubbly, Sleepy & Snow fairy

12.10.2016
Ihan vaikka mukavaksi vaihteluksi kaikkien huulimeikkipainotteisten postausten väliin saapuivat sopivasti testiin Lushin joulukauden tuotteet. Tai ainakin muutama niistä. Lush on edelleenkin harmittavan vieraaksi jäänyt merkki (paljolti siksi että Lushin tuotteet ovat erittäin tuoksuvia ja pääasiassa tahdon nuuhkia asioita ennen kuin teen ostopäätöksen ja suomen ainoat Lushin liikkeet ovat Helsingissä), vaikka viime aikoina siihen kovasti olenkin alkanut tutustua. Merkkinä Lush on ehdottomasti mua paljonkin kiinnostava ja onkin ihan tosi kiva päästä nyt testailemaan taas jotain uutta. Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja monet merkit putkauttelevat myyntiin jouluisia kokoelmiaan, tässä siis muutama tuote Lushin valikoimasta.
Kolmikon kuuluisin on ehdottomasti melkoisessa maineessa elävä Snow fairy joka on hurmannut monet karkkisen makealla tuoksullaan. Itse en ollut tätä koskaan nuuhkinut, mutta osasin odottaa jotain purkkaisen makeaa. Ja sitähän tämä onkin, erittäin makea ja äitelä. Erittäin vaaleanpunainen. Rehellisyyden nimissä on sanottava että tämä ei vain ole mun juttuni (älkää lynkatko!) enkä aio hillota tätä ensi vuodeksi pullokaupalla.
Jos tykkäät karkkituoksuista, tämä on must have. Niin, ja onhan tässä seassa myös hileitä, että se on kyllä ehdoton plussa.
Bubbly onkin sitten jo enemmän mun heiniäni, pirteä ja appelsiiniltä tuoksuva. Bubbly on saanut inspiraationsa shamppanjasta ja se onkin tuoksultaan pirskahteleva appelsiinin, limen ja viinirypäleiden sekoitus. Eli jos lumikeiju ei kuullostanut houkuttelevalta niin ehkä tämä olisikin enemmän sulle sopiva juhlakauden suihkugeeli?
Sleepy on porukan villi kortti, sillä se ei ole erityisen juhlava, mutta oikein sopiva silti pimeneviin iltoihin ja mukavuushetkiin. Tämä vartalovoide tuoksuu laventelilta ja itse olen vannoutunut tuoksuterapian kannattaja ja iltaisin yöpöydällä jöpöttää laventelin tuoksuinen tuoksupussi rentouttamassa. Vartalovoiteet levitän aina illalla ennen nukkumaanmenoa ja tämä sopiikin siihen paremmin kuin hyvin. Voide on söpön violettia, laventelin väristä ja voide on paksua ja kosteuttavaa. Hieman öljyisen tunnun tämä saattaa jättää nahkaan ellei iho ole oikein kunnolla korppu ja imaise kaikkea sekunnissa, niinkuin ainakin oma talvi-ihoni tuppaa tekemään. Olen käyttänyt aiemmin Lushin Dream creamiä joka ei tuoksunsa puolesta ole ihan se suosikkini, mutta toimii kuin unelma, joten tämä laventelinen versio onkin varsin tervetullut uusi kaveri ja saatanpa ostaa tämän pikkupurkin käytettyäni uuden.

3 kommenttia:

  1. En ole ikinä käyttänyt Lushin tuotteita, mutta olen silti 100 % varma, että tykkäisin tuosta Snow Fairysta. :)

    VastaaPoista
  2. Suurinosa tästä taitaakin kyllä tykätä mutta olen jotenkin viallinen kun ei vaan iske :'D

    VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014