2.8.2016

Sleek MakeUP // i-Divine Palette Force of Nature 427 (LE)

2.8.2016
Heissulivei!

Tovi on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta elämä edellä ollaan menty ja nyt kun kesälomat on lusittu voidaan alkaa palailemaan tavalliseen viikkorytmiin ja ehkä saada joku roti tähänkin hommaan. Aiheita postauksille löytyy kyllä, mutta runosuoni ei syki ja aivot tuottaa lähinnä puuroa. Tänään kuitenkin tulin vilauttamaan yhtä palettia jonka hankin jo jokunen aika sitten. Sleekin paletit on mulle jo entuudestaan tuttuja, mutta jostain syystä harvemmin mikään paleteista kolahtaa. Sleekiltä tulee melko usein ulos näitä limited edition-kokoelmia ja yleensä ne pyörivät aika vahvasti tietyn värimaailman ympärillä, niinkuin tässäkin tapauksessa, mutta tällä kertaa värimaailma oli sellainen että se iski muhunkin.
Force of nature-paletti on saanut inspiraationsa luonnonilmiöistä ja se on yleisilmeeltään vahvasti violetin ja ruskean sävyihin painottuva. Oranssin lisäksi violetti on nimittäin melkeinpä ainoita oikeita värejä joita käytän meikeissä, jätän vihreät ja siniset suosiolla muille, hieman taitavemmille meikkailijoille. Paletti on kokonaan mattainen ja se olikin toinen syy miksi tämän ostin, varsinkin kun Sleekin luomivärit ovat olleet kokemukseni mukaan pigmenttisiä, myös ne mattaiset napit. Koen että mattapaletti toimii muiden palettien kanssa erityisen hyvin yhteen kun voin napata tarvittavan mattasävyn vaikkapa tästä ja yhdistää sen luomella toisen paletin hohtavaan sävyyn.

Tämä paletti osoittautui hieman epätasalaatuiseksi, sillä pari sävyistä tuntuu olevan vähemmän pigmenttisiltä ja pehmeiltä kuin toiset. Hailakat ja huonosti käyttäytyvät ovat Sunrise ja Whirlwind, joista ensimmäinen on erityisen säälittävä, siitä ei saa väriä irti, ei sormella eikä siveltimellä. Loput toimivat ihan odotetusti vaikkakin hieman pölähtelivät siveltimellä otettaessa. Yksi violeteista, Cloudburst levittyy hieman epätasaisesti ja läikikkäästi, muut pehmeästi ja tuntuvat sormella koskiessa todella tasaisilta ja pehmeiltä.

Yksi asia johon kiinnitin myös huomiota on se, että sekä violetit (Cloudburst, Lightning, Sunset) että sinertävät (Thunder, Borealis) tuntuvat hieman stainaavan (=väriä jää ihoon vielä meikin poistamisen jälkeen) ihoa eli jos ei halua pariksi päiväksi turkoosia tai violettia luomea, kannattaa luomi pohjustaa kunnolla ennen näitä.

Itse olen pääasiassa käyttänyt vielä tylsästi paletin ruskeita sävyjä joten kuvaa meikistä ei ole tässä nyt esittää, mutta kivoja peruslookkeja tällä olen saanut aikaiseksi. Paletissa on mielestäni mukava tasapaino "villien" värien ja neutraalien sävyjen välillä ja varmaankin pitäisi kokeilla seuraavaksi laittaa hieman jotain twistiä perustylsään nudelookkiin.

Palettia myy suomalaisista verkkokaupoista Pretty.fi* josta tilasin omani. Ulkomaalaisista verkkokaupoista Kosmetik4lessiltä näyttäisi tätä myös löytyvän, mutta nykyään kovin suolaisten postikulujen takia en itse tuolta enää juurikaan tilaile vaikka paletti siellä jokusen euron halvempi onkin. Paletti tosiaan on vain rajatun ajan myynnissä eli jos haluat tämän itsellesi niin suosittelen ostamaan pian, näistä ei koskaan tiedä koska loppuvat kaupoista ja katoavat lopullisesti.

Mulla olisi muuten vielä pari muutakin Sleekin palettia, toinen niistä on ihan vakikokoelmaa eli josko arvostelu tai ihan vaan swatchit kiinnostaa niin huikatkaa kommenteissa hep! :-)

2 kommenttia:

  1. Mattapaletit on mun makuun. Täytyypä tsekata oitis tämä Sleekin paletti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, niinkuin myös muita merkin paletteja ;-)

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014