7.7.2016

Lush // Mask of Magnaminty

7.7.2016
Lupailin miittipostauksessa tulevaisuudessa juttua Lushin tuotteista sillä niitä tosiaan sieltä goodie bagista siunaantui. Noh, tämä ei ole sieltä, mutta saatu jokatapauksessa. Tein tilauksen Lushin verkkokauppaan ja ihanana yllärinä mukaan oli laitettu pari ylimääräistä juttua joista erityisesti tämä Mask of magnaminty sai mut inisemään riemusta.Olen kuullut tästä naamiosta ehkä enemmän kuin mistään muusta Lushin tuotteesta (okei, ehkä Snow fairy vie voiton mutta anyways) ja pääasiassa kehuja joten odotukset oli aika korkealla. Mask of magnaminty on syväpuhdistava ja viilentävä savinaamio joka on tarkoitettu sekä kasvojen, että vartalon epäpuhtauksien tuhoamiseen. Tuoksu on vahvasti piparminttuinen, mutta jostain syystä olen haistavani joukossa myös suklaisuutta. Ainesosista ei kuitenkaan mitään siihen viittaavaa löydy eli ehkä olen vaan keksinyt koko tuoksun.Naamio tuntuu kasvoilla viilentävältä, niinkuin saattaa kuvitella ja massan joukossa on rakeita joiden oletan olevan adukipavun palasia. Naamiota pidetään kasvoilla 5-10 minuuttia ja sitten hierotaan ihoa ennen huuhtomista ja siinä samalla saadaan vähän kuorintaakin. Oma ihoni on melko hyvässä kunnossa tätä nykyä, muutamia satunnaisia epäpuhtauksia lukuunottamatta, mutta voin sanoa että iho tuntui puhtaalta ja pehmoiselta naamion jälkeen eikä tämä kuivattanut ollenkaan niinkuin monet syväpuhdistavat tuotteet tuppaavat tekemään.

Miehen parta-alue tuppaa välillä keräämään kaikenlaista pöpöä ja iho tukkeutuu helposti joten kokeiltiinkin naamiota loppupeleissä myös hänen nassuunsa, josko saataisiin ihan näkyviä tuloksiakin aikaiseksi. Ja saatiinhan niitä! Laitettiin naamio illalla n. 15 minuutiksi naamaan ja seuraavana aamuna isoin punoitus oli laskeutunut ja leuka näytti huomattavasti rauhoittuneen. Ei tämä siis finnejä yön aikana mihinkään kadota, mutta kyllä ero silti on ihan silmin nähtävä.Voin siis suositella naamiota lämpimästi, luulenpa että tätä hankitaan isompi pönttö meillekin kunhan tuo pieni purkki tuosta hupenee. Minä käytän tätä kun iho rupeaakin syystä tai toisesta kiukuttelemaan ja miehelle aion tehdä kerran viikossa hoidon ettei se vaan mene ja leikkaa partaansa pois sen takia että iho sen alla ei tykkää muhimisesta, hehe.

125 gramman purkilla on hintaa 12,95 euroa ja 315 gramman purkilla 18,95 euroa. Säilyvyys tällä on 4kk, mutta jokaviikkoisessa käytössä lyhyehkö säilytysaika ei ole mikään ongelma.

Ja muistakaa säilyttää isot purkit koska palauttamalla 5 purkkia saa Lushin liikkeestä mukaasi ilmaisen tuorekasvonaamion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014