6.6.2016

Essence // Longlasting eye pencils

6.6.2016
En ole kovin valikoiva kynämallisten eyelinereideni suhteen ja kun vanhat kynät alkoivat loppua tai kuivua, ajattelin ostaa kokeiluun vähän halvempia versioita, kun Essence nyt on helposti saatavilla. Ostin samantien useamman värin kun kivoja valikoimasta löytyi. Essenceltä löytyy myös ihan tavallisia kyniä, niitä teroitettavia, mutta kun näiden nimestä löytyy tuo longlasting, ajattelin että nämä voisivat sopia siihen tarkoitukseen johon näitä käytän, silmän vesirajoille.Ostin siis itselleni kaikki sävyt joita oletin käyttäväni, turkoosi 17 Tu-tu-touquoise (kirjoitusvirhe pakkauksessa?) oli näistä se villi kortti ja oikeastaan ainoa johon olen hieman tyytymätön. Sävyssä ei ole vikaa, mutta kynässä on mukana glitteriä josta en oikein välitä.

Muut sävyt ovat aika peruskauraa, löytyy musta 01 Black fever, tummanruskea 02 Hot chocolate ja silmien kirkastamiseen sopiva 25 Say hi light, nämä kaikki ovat mattaisia. Lisäksi tämä lämpimien sävyjen ystävä nappasi mukaan pari metallista, ruusukultaisen 22 Miss Moneypennyn ja pronssisen 19 Hot scorchin, jälkimmäisestä löytyy myös sitä glitteriä, mutta tässä se ei ole niin häiritsevän isokokoista kuin turkoosissa.Koostumukseltaan kynät ovat pehmeitä ja väriä irtoaa helposti. Iholle laitettaessa jälki jämähtää hetken päästä levityksestä ja pysyy hyvin. "Märillä", silmän sisäreunoilla nämä pysyvät mielestäni yhtä hyvin kuin moni muukin peruskynä. Ei siis erityisen hyvin, mutta ei nyt heti myöskään silmämunaan liukene.

Suosittelisinkin näitä erityisesti perusrajauksiin tai tyypeille jotka haluavat halvalla perushyvän kynän. Hintaa näillä on muistaakseni n. 2 euroa, joten paljon ei häviä vaikkei uutta lempparikajalia näistä löytäisikään. Ja Essenceä myydään nykyään siis Tokmanneilla. Nämä kynät olen nähnyt kaikissa hyllyissä eli erityisesti ei tarvitse isoa hyllyä etsiä (Essencen hyllyjä on kaupoissa muistaakseni kolmea eri kokoa, 1-, 2- ja 3-metrisiä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014