25.5.2016

theBalm // Balm desert & Bahama mama

25.5.2016
Vilauttelin (jälleen kerran) instagramin puolella jokunen aika sitten ostoksiani ja lupailin että juttua tilaamistani theBalmin tuotteista olisi tulossa piakkoin. Jätin Hot mama-poskipunan tästä nyt pois koska päätin keskittyä merkin kahteen aurinkopuuteriin Balm desertiin ja Bahama mamaan. Huudelkaa toki jos Hot mama kiinnostaa, voin toki senkin sisällyttää johonkin postaukseen piakkoin jos joku siitä juttua kaipailee.Bahama mama on ollut theBalmin valikoimassa jo ties kuinka pitkään ja olen kuullut siitä varsinkin Youtuben puolella paljon hyvää. Se on ehkä kuitenkin ehkä hieman hautautunut muiden vastaavien tuotteiden joukkoon ja jäänyt ilman sen suurempaa kuuluisuutta. Kiinnostuin tästä erityisesti sen takia, että olen haeskellut sellaista varjostuksiin juuri sopivaa neutraalia ruskeaa joka ei ole liian harmaa eikä liian oranssi ja koska ensimmäinen vaihtoehtoni, myöskin kovasti kehuttu, Benefitin Hoola, ei ole cruelty free niin päätin tilata tämän kokeiluun.

Balm desert ei ole mielestäni ollut vielä kovin pitkään markkinoilla, ja jos Bahama mamasta kuuluu melko vähän puhuttavan, niin tästä ei sitten oikein ollenkaan. Tunnen vetoa erityisesti aurinkopuutereihin ja korostuspuutereihin, joten ajattelin etten kovin pahasti voi metsään mennä jos tilaan tämänkin kokeiluun. Vaikka Bahama mama onkin näistä kahdesta se lempparini ja ahkerammassa käytössä, niin on tämäkin oikein kiva, ainakin poskipunana. Nämä ovat sävyltään huomattavan erilaiset, Bahama maman ollessa neutraali ruskea ja Balm desert melkeinpä punertava. Balm desert on muuten myös staining eli pitkäkestoisesta tuotteesta on kyse. Ainakin mitä olen muista theBalmin pitkäkestoisista kasvotuotteista kuullut, niin uskoisin tämän myöskin lunastavan tämän lupauksen.Pakkaukset ovat tuota perus pahvia mitä theBalmilla monesti. Molemmista löytyy myöskin peili mikä on oikein näppärää.


Bahama mama - Balm desert

Molemmat ovat muuten myöskin mattaisia eli hyviä mattabronzereita etsiskelevälle suosittelen näitä, kumpaa sitten riippuu ihan omista tarpeista. Luulen että saan Balm desertin toimimaan kivasti kun olen hieman ruskeampi, sillä tällä hetkellä jos käyttäisin sitä niinkuin yleensä käytän aurinkopuuteria näyttäisin luultavasti vain palaneelta enkä ihanan päivettyneeltä niinkuin tarkoitus olisi.

Bahama mama on näistä todellakin suosikkini ja melkeinpä jokapäiväisessä käytössä, nimenomaan varjostuksien tekemiseen. Kasvoilleni sutaisen sitten isommin vähän lämpimämpää sävyä vielä lisäksi. Näiden hinta vaihtelee hieman riippuen siitä mistä tilaa, mutta ainakin Elevenillä Bahama mamalla* on hintaa 19,7 euroa ja Balm desertillä* 21,7 euroa.

4 kommenttia:

 1. Bahama mama on just sellainen lämminsävyinen mistä pidän. :)

  VastaaPoista
 2. Bahama Mama on ihan mun suosikkiaurinkopuuteri, mattaisista siis. Jos pitäisi valita vain yksi tuote varjostamiseen loppuelämäksi, olisi se ehdottomasti Bahama Mama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, alan olla samaa mieltä vähitellen :-)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014