11.5.2016

I love... // Lemon sorbet & Pink marshmallow whipped body scrub

11.5.2016
Heips!

Sain testattavaksi I love...-merkin iihania uutuuksia suihkuhommiin ja koska näihin kovasti ihastuin päätin tulla heti hehkuttelemaan näitä tällekin puolelle. Uutuustuotteet ovat siis nuo vaahtomaiset vartalokuorinnat jotka on pakattu söppänöihin purkkeihin. Kylkeen sain vielä matchaavat suihkugeelitkin, kiitos niistä!
Ensimmäinen tuoksu oli itseasiassa mulle tuttu, Pink marshmallow-suihkugeeli tarttui mukaan viimeksi kun käväistiin Tuurin kyläkaupassa. Tuoksu on erittäin äitelä, mutta siinä on jotain joka saa mut tykkäämään tästä superpaljon, ehkä jotain hieman kirpeää? Tuoksu on siis juuri sitä miltä tuote näyttää ja sokerikuorinta tuoksuu täsmälleen samalta. Suihkugeeli (tai kylpyvaahtohan tämä taitaa oikeasti olla) on paksua ja pehmeää, oikein kelpotavaraa. Olinkin jo kaipaillut tätä tuoksua joten ilolla käyttelen tämänkin jättilekan pois.

Sitten siihen varsinaiseen uutuustuotteeseen eli vaahtokuorintaan. Aine on ihan oikeasti ilmavaa ja vaahtomaista, tosi hassua koostumukseltaan. Tuotteen lupaillaan kuorivan ja vaahtoavan ja pesevän samalla, mutta kuorivuus tästä kyllä puuttui sitten kokonaan. Tuotteessa kyllä näkyy sokeri(ja suola)kiteet, mutta jostain syystä ne sulavat supernopeasti ja jäljelle jää vain pehmoinen vaahto. En kyllä valita ollenkaan, tuollaisella pehmeällä mössöllä on aika kiva pestä itseään.

Kokeilin vaahtoa sheivaukseen ja siinä se toimi ihan mallikkaasti vaikkei nyt ihan voi mihinkään sheivausgeeliin lähteä vertaamaan. Summa summarum, hieman turha tuote, mutta mieluusti käyttelen nämä jokatapauksessa, vaikkapa sitten pelkästään niiden tuoksuista nauttiakseni.
Lemon sorbet on näistä kahdesta se hieman vähemmän ällömakea, vaikka makea on kyllä tämäkin. Niinkuin nimestä voi päätellä, sitruunaa tästä todellakin löytyy, mutta ei ihan sillä tavalla kuin kuvittelisi. Sorbet ei mielestäni viittaa mitenkään leivonnaisiin, mutta mielestäni tämä tuoksuu ihan jollekin sitruuna-juustokakulle tai vastaavalle. Ei ainakaan sitruunasorbetille. En osaa näistä kahdesta tuoksusta edes valita lempparia joten käyttelen näitä suihkussa ristiin rastiin, fiiliksen mukaan.

En ole itseasiassa aiemmin tykkäillyt oikeastaan yhdestäkään I love...-tuotteen tuoksustanäiden lisäksi, joten siinä mielessä nämä ovat poikkeuksellisia. Olen katsellut joskus joitain lahjapakkauksia joista löytyy useampaa eri tuoksua, myös jotain limited edition-juttuja. Niihin pitääkin tutustua nyt kun olen todistanut että tältä merkiltä löytyy myös ei-niin-geneerisia-ja-esanssisia tuoksuja.

I love...-tuotteita myydään ainakin Sokoksilla, mutta luulen että niitä löytyy myös muista paikoista. Hintaa taitaa näillä olla 5-7 euroa, tarkaan en osaa sanoa, mutta edullisia ovat joka tapauksessa.

4 kommenttia:

  1. Lemon sorbet on aivan ihanan tuoksuinen, mullakin tulee leivos mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Nää näyttää niin ihanilta! :) Täytyy mennä tuoksuttelemaan ihan livenä jos jostain sattuu löytymään, voisinpa jopa ostaa kokeiluun.

    VastaaPoista
  3. Ne on ihania! Tuntuu vaan että tollanen pönttö kestää käytössä ikuisuuden :'D

    VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014