5.4.2016

The Balm // Haulage + swatches

5.4.2016
Tilasin jokunen aika sitten muutaman itselleni uuden tuotteen TheBalmilta. Merkki on paljon puhuttu, kuin myös kehuttu, ja tunnetuin tuote heiltä on varmastikin Mary-Lou Manizer, iiihana highlighter joka onkin ainoa tuotteeni merkiltä näitä ennen. Pari juttua tilasin ihan vain koska niitä on kehuttu ja kolmas oli hieman spontaanimpi ostos, mutta tarpeeseen tuleva.Schwing eyeliner on nestemäinen rajaus josta olen kuullut sekä hyvää että pahaa youtuben puolella. Negatiivista on ollut joidenkin mielestä se, että rajaus lähtisi sulamaan ja mössööntymään päivän aikana, mutta tätä en kyllä itse ole huomannut. Itseasiassa, tämä pysyy paikoillaan ihmeen hyvin ollakseen vesiliukoinen, tai ei ainakaan vedenkestävänä markkinoitu. Toinen asia, joka on kyllä ihan makuasia, on se että tämä kuivuu aivan mataksi ja siitähän ei sitten kaikki välttämättä tykkää. Toiset haluaa kiiltävän rajauksen, toiset ei.

Sivellin on todella ohut ja sopivan taipuisa, se kapenee kärkeä kohti eli sillä on helppo tehdä ihan ohutta, kuin myös hieman paksumpaa jälkeä kun erimerkiksi täysin sivellinpäisellä joutuu itse säätelemään rajauksen paksuutta. Itse olen tästä kyllä todella vaikuttunut ja aion jatkossakin ostaa tämän uudelleen.Toinen, lähinnä NikkieTutorialsin videoissa kovasti kehuttu tuote, on tämä Overshadow-irtoluomiväri sävyssä No money, no honey. Sävyltään tämä muistuttaa hyvin vahvasti Mary-Louta, kalpea kultainen sävy siis. Tämä on todella, todella säihkyvä ja valoa heijastava ja hieman kostutettuna tällä saa aikaan todella metallista jälkeä. Itse olen käyttänyt tätä vain törkeästi silmien sisänurkkien korostamiseen sen hileisyydestä huolimatta sekä kokeillut koko luomelle juhlameikissä. Kaipa tätä rohkein voisi käyttää myös poskipäitä korostamaan. Purkki tuntuu myös riittoisalta koska pigmenttiä löytyy superpaljon eli hetkeen ei tarvitse olla uutta ostamassa.Viimeinen ostokseni olikin sitten kesän festarireissua ajatellen valittu, sillä en aio kantaa mukanani kokonaista luomiväripalettia enkä rakkaita yksittäisiä poskipunia ja muita tarpeita. Tämä Autobalm California-minipaletti vaikutti näppärältä sillä saan noilla kahdella napilla aikaiseksi helpon ja nopean silmämeikin, laitettua tästä vielä poskipunankin ja hätätapauksessa korostuksetkin. Tässä päästäänkin paletin ainoaan huonoon puoleen, mielipideasia tosin tämäkin, koska paletin highlighter on vaaleanpunapohjainen, ja aika vahvasti sellainen. En itse olisi yhdistänyt samaan palettiin persikkaista, lämmintä poskipunaa ja vaaleanpunaista korostustuotetta. Tämän paletin sisaressa Autobalm Hawaiissa taas nämä ovat käänteisesti, vaaleanpunainen poskipuna ja kullanhohtoisempi highlighter. Luulen että ostan vielä ennen kesää Hawaiinkin itselleni ja sekoittelen niitä sitten fiiliksen mukaan.

Paletti on tosi näppärän kokoinen, mahtuu kämmenelle ja on todella ohut. Itse tuotteet sisällä hieman pöllyävät, mutta pigmenttiä niistä kyllä irtoaa. Kyllä tällä reissussa hyvin pärjää, mutta päivittäiseen käyttöön se ei kyllä ainakaan omassa käytössäni taivu.


Autobalm Californian swatchit, oikealla No money, no honey

Onko theBalm sinulle tuttu merkki? Haluatko suositella jotain tiettyä tuotetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014