11.4.2016

NYX // Pre-launch event & goodies

11.4.2016
En tiedä onko joltain voinut mennä ohi tieto siitä että ihana ja megasuosittu NYX on vihdoin jalkautunut suomeen, mutta nyt sitä siis saa! Käväistiin katselemassa uutta ständiä Sokoksella ja fiilistelemässä jo hieman ennakkoon myyntiin tulevia tuotteita. NYX kuuluu ehdottomasti lempparimerkkeihini, hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan ja onkin ihanaa että vihdoin pystyy fyysisesti hypistelemään näitä ennen ostopäätöstä kun tähän asti tuotteet on joutunut tilaamaan hieman mututuntumalla ulkomailta pelkkien swatch-kuvien perusteella. Mennään tänään kuvapainotteisesti ja kertoilen sitten kuvien väliin hieman mitä missäkin tapahtuu.

Pakollinen kilistelykuva.


Paikalla tuotteita demoamassa oli Piia Hiltunen joka kertomansa mukaan on tässä lähiaikoina ollut meikkailemassa mm. Pariisin muotiviikoilla. Ei paha.

Tottakai se tärkein asia oli sitten juttujen hypistely ja ihmettely. Mulla toki on jo ennestään ollut ihan oma NYX-ostoslista, mutta nyt tuotteet ihan oikeasti nähtyäni listalle päätyi myös sellaisia juttuja joita en ollut tullut edes harkinneeksi aiemmin. Värikkäistä rajauksista must have-listalle meni ainakin kirkkaan punainen ja valkoinen. Minä, joka en nestemäisistä huulipunista ole jaksanut oikein innostua, ihastuin myös Lip lingerie-sarjan nudeihin sävyihin ja ainakin pari on saatava. Hintatasokin on muuten mukavan alhainen, siis siihen nähden että suomessa jotkut tuotteet tuntuvat saavan hieman lisähintaa verrattuna vaikkapa jenkkien hintatasoon. Sokoksen verkkokaupassa esimerkiksi näillä huulipunilla on hintaa 9,5 euroa, mikä on mielestäni erittäin hyvä hinta näin loistavalle tuotteelle.
Goodie bagista paljastui pari menestystuotetta. Suurta suosiota nauttivista Soft matte lip cream-huulipunista saimme sävyn Copenhagen, joka ei ole ihan minua ja lähtee uuteen kotiin, mutta lämmöllä voin tätäkin tuotetta muuten suositella, olen kokeillut toista sävyä jo aiemmin. Huulipunan kaveriksi pussista löytyi huulipunasivellin (20) ja lopuksi vielä meikin kiinnitykseen tarkoitettu Matte finish make-up setting spray joka on ainakin tällä lyhyellä kokeiluajalla vaikuttanut oikein kivalta tuttavuudelta.
Toki tein pienet ostoksetkin siinä samalla kun se mahdollista oli. Hyökkäsin ensimmäisenä aivan uutukaisten Full throttle-luomiväripalettien luokse sillä halusin tämän iiihanan lämminsävyisen Color riotin. Ihastuin tähän salamannopeasti kun näin meikin jonka Linda Hallberg oli tällä tehnyt. Linda oli muuten myös puhumassa Helsingin lanseeraustilaisuudessa, olen hieman katkera etten päässyt sinne koska Linda on yks mun suurimmista meikki-idoleistani.

Luomiväripaletin lisäksi nappasin mukaani vielä mattahuulipunan sävyssä Butter koska se oli ostoslistallani. Ihana neutraali keskiruskea sävy, tulee ahkeraan käyttöön. Mattaiseksi punaksi tämä tuntuu melko miellyttävältä huulilla eikä ainakaan omia huuliani aivan korpuksi kuivattanut.Onko NYX jo ennestään tuttu? Lempparituotteesi?

2 kommenttia:

  1. oih toi luomiväripaletti! pitää ehkä mennä nappaamaan itsellekin kun NYX saapuu omaan sokokseen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuntunut olevan mikään huikean suosittu (WHY) joten luulis löytyvän hyllystä :'D

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014