18.3.2016

Zoeva // Cocoa blend

18.3.2016
Vilauttelin meikkipöytäpostauksessani tätä Zoevan ihanaa, lämminsävyistä Cocoa blend-palettia ja tässä siis se luvattu postaus siitä. Sain paletin itseasiassa jo jouluna, mutta sain samoihin aikoihin pari muutakin uutta palettia ja tämä jäi sitten hieman niiden jalkoihin. Viime aikoina tätä on kuitenkin tullut tehokäytettyä ja ihan kunnolla ihastuttua ja tästä postaaminen oli ihan must have-juttu koska tuntuu ettei merkki ole ihan niin tunnettu "taviksien" keskuudessa kuin mitä se ansaitsisi.
Paletista löytyy kymmenen sävyä, sekä mattaa että metallisempaa. Myös pari pohjaltaan mattaa, mutta hieman irtonaisia mikroglittereitä sisältävää sävyä löytyy. Oma lämpimille luomivärisävyille sykähtelevä sydämeni ihastui heti vasemman reunan sävyihin josta löytyykin ne kaikkein käytetyimmät napit.
Niinkuin sanoin, paletti on mukava sekoitus erilaisia finishejä ja voin sanoa, että sekä mattaiset että metalliset sävyt käyttäytyvät nätisti ja ovat pigmenttisiä. Hieman enemmän työstämistä vaativat ne sävyt, joista löytyy myös hieman irtoglitteriä. Nämä sävyt ovat siis alariviltä lämmin keskiruskea Substitute for love ja harmaanruskea, kultaista glitteriä sisältävä Infusion. Silmässä glitterit eivät juurikaan näy ja olen käyttänyt ensin mainittua ihan mattasävyn tavoin.

Koostumus on pehmeää, mutta hieman puuterista eli siveltimellä ottaessa saattaa hieman pölähtää. Sivellintä ei kannatakaan tunkea kovin kovakouraisesti nappiin, koska melko vähällä pääsee jo pitkälle sillä pigmenttiä riittää. Vaikka koostumus hieman pöllyää, en ole huomannut esimerkiksi varisemista ja melko vaivattomasti nämä levittyvät ja häivyttyvätkin.


Ihana ylläri kuvia editoidessa on varissut ripsiväri ympäri silmäluomia ♥

Suhasin vielä nopean esimerkkimeikin paletilla sen kummempia ajattelematta, luomella siis vaaleaa Bitter startia, ulkonurkassa Substitute for love ja Freshly toasted ja ihan pikkuisen Beans are whitea tummentamassa. Rajauksen tein MACin Fix+:aan kastetulla rajaussiveltimellä ja Freshly toastedilla.

Hintaa paletilla on laatuunsa nähden vaivaiset 17,5 euroa ja sitä saa tilattua Zoevan omasta verkkokaupasta tai vaikkapa Maquillalialta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014