11.3.2016

Organizing // Päivitetty meikkauspiste

11.3.2016
Tykkään itse katsella sekä youtuben puolella että ihan blogeissa muiden meikkauspisteitä ja meikkipöytiä koska itse päivittelen tilaani koko ajan ja yritän kehittää siitä sen parhaan mahdollisen itselle. Joten, koska vaihdoin meidän työhuoneen järjestystä hieman ja olen jatkanut meikkikokoelman siivousta, ajattelin että vilautan teille tämän hetkistä systeemiäni. Kuvauspäätökseen vaikutti myöskin se, että satuin siivoamaan koko pöytäni kunnolla juuri tuolloin joten kuvissa vallitsee täysi järjestys.
Sain koko meikkikokoelmani luomiväripaletteja lukuunottamatta sijoiteltua pöytäni laatikkoon. Laatikon sisäpuoli ja sen organisoiminen on edelleenkin kesken, mutta sitä kohti kuljetaan koko ajan. Koen että käytän tuotteitani monipuolisemmin kun ne ovat kaikki samassa isossa laatikossa, kuin että ne olisivat tuolla Alex-lipastossa jossa ne asustelivat tuoteryhmittäin omissa vetareissaan.

Ihanteellisesti en haluaisi tuota sivulla olevaa Alexia ollenkaan tuohon, mutta siellä on tällä hetkellä kaikennäköistä yleistarpeellista hiusjutuista ylimääräisiin organisointivälineisiin eli siinä se on ja varmaan myös pysyy. Alexin päällä pidän ylimääräiset, vähemmän käytössä olevat siveltimet joille hankinnassa on uusi purkki. Siveltimet haluaisin myös piiloon koska ne kutittelevat silmääni, mutta käytännöllisyyden vuoksi ne ovat pöydällä.
Peilin vasemmalla puolella, ikkunalaudalla on se varsinainen sivellinpurkki, josta kuvaushetkellä löytyi vain yksinäinen kulmakynä koska kaikki siveltimet olivat tuolloin kuivumassa. Sen vieressä Guerlainin viime talven kausimeteoriitit koska niiden purkki on vaan liian nätti laatikkoon piilotettavaksi. Plus se on kokonsa ja muotonsa puolesta vaikea säilöä siellä missä muut lajikumppanit asuvat. Olen selkeästikin ihastunut tuohon marmorikuviointiin, sillä saman sarjan laakeammassa vadissa ovat sitten ihonhoitojuttuni joita käytän päivittäin. Pikku kikka minimalistisesta tyylistä tykkääville: siirtäkää isommissa, rumissa pulloissa olevat tuotteet pienempiin, neutraalin näköisiin jos ne häiritsevät ulkonäöllään pöydällä. Pienessä suihkepullossa on misellivettä ja valkokorkkisessa pumppupullossa (joka on muuten puhdistettu meikkivoidepullo) on Nivean After shave balmia jonka pullo on niin ruma etten halunnut sitä pöydälle. Pumppupullosta sitä saa myös otettua kätevämmin kuin siitä lasisesta mohlosta.

Muita juttuja mitä vadilta löytyy on Simplen perus kosteusvoide, MACin Fix+-suihke, deodorantti, ruusunmarjaöljyä ja Nurmen ruusuvesi johon olen aaaivan ihastunut.

Vasemmalla puolella peiliä hengailee yleensä joku paletti jota tehokäytän sillä hetkellä. Tällä hetkellä se on tuo Zoevan Cocoa blend josta on tulossa omaa postaustaan ihan piakkoin sekä tuo pikkuinen Nablan magneettipaletti jossa on joitakin sekalaisia nappeja.Millaisia teidän meikkauspisteet on? Oletteko enemmän minimalistisen tyylin vai hallitun kaaoksen ystäviä? Linkkailkaa postauksia teidän pisteistä jos olette sellaisen tehneet, olisi taas kiva käydä kurkkimassa muiden pöydille.

4 kommenttia:

 1. Ompa kivoja noi marmorikuvioiset jutut! Mulla ei oo ollenkaan varsinaista meikkipöytää vaan levittäydyn yleensä tietokonepöydän ääreen ja peilaan sen vieressä olevasta kokovartalopeilistä :D 60-lukulainen opiskelijakämppä muovimattoineen johon ei saa kiinnittää mitään seinille ei oikeen inspaa muutenkaan sisustaan, sitkun opiskelut on opiskeltu ja päästään muuttaan yhteen poikaystävän kanssa niin vaadin vähintään kolmiota että on myös tilaa pelkästään meikkaamiseen pyhitetylle nurkkaukselle :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo, meilläkin on tosiaan kolmio kahdestaan eli tilaa tosiaankin on! Tosin vaikka tilaa oiskin vähemmän vaatisin varmaan oman nurkkani :'D

   Poista
 2. Olispa mullakin joku oikea meikkausnurkka! :D Mulla itse asiassa olikin, mutta koska en saanut siihen paikalle kunnollista valoa, jäi pöytä vähän epämääräiseksi enkä koskaan juuri tehnyt siinä muuta kuin kuvannut. :D Ehkä jonain päivänä. Siihen asti vilkuilen näitä muiden meikkipistekuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla taas puuttuu just se kunnon valaistus. Kunhan tulis sopiva rakonen niin ostaisin sen rengasvalon itellekin :')

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014