3.3.2016

Davines // VOLU-shampoo & DEDE-hoitoaine

3.3.2016
Heipparallaa! Ja anteeksi blogihiljaisuudesta, tarkoituksena ei ole ollut pitää taukoa bloggaamisesta mutta syystä ja toisesta en ole oikeastaan edes avannut tietokonetta kunnolla pidempään aikaan. Nyt olen sairaslomalla, selkävaivoista, enkä oikestaan saisi viettää pitkää aikaa istuen, mutta koska aikaa nyt todellakin on, päätin naputella postauksen joka on jo pidempään pitänyt naputella.

Kirjoittelin Davinesin tuuheuttavasta suihkeesta jokunen aika sitten ja tässä postauksessa käsitelläänkin sitten saman merkin shampoota ja hoitoainetta jotka sain samaan aikaan testattavaksi. Shampoon ja hoitoaineen kokeileminen vaatii hieman pidempää kokeiluaikaa, joten nyt olen saanut aika hyvän kuvan näistä muodostettua ja teillekin niistä mielestäni kattavasti kerrottua.Pyysin testiin jotain tuuheuttavaa, mutta myöskin jotain joka tuo kiiltoa ja sileyttä hiuksiin ja sain VOLU-sarjan shampoon tuuheutustehtäviin ja DEDE-hoitoaineen silottamaan.VOLU / shampoo oli näistä kahdesta enemmän mieleeni. Tuoksu on hieman erikoinen, niinkuin Davinesin tuotteissa yleensäkin. Mielestäni tämä tuoksuu hieman saippuakuplanesteeltä eli no, saippuaiselta. Shampoo sisältää turnipsin juurta, mutta en usko että sillä on mitään tekemistä tuoksun kanssa. Tuoksu on puhdas eikä mitenkään häiritsevä.

Pesuteholtaan tämä on oikein hyvä ja pelkästään, ilman hoitoainetta, käytettynä tuo ainakin omaan normaaliin tukkaani mukavasti volyymiä. Toki käytän päälle myös suolasuihketta tai vastaavaa, mutta ainakaan tämä ei tee tukasta raskasta tai littanaa. Kokeilin tätä usemmankin hoitoaineen kanssa ja silloin tämän tuuheutusteho ei oikein näy. Ongelma on joko tukassani tai kokeilemissani hoitoaineissa, mutta useasti pesen tukkani pelkällä shampoolla eli sinänsä tuo ei ole ongelma. Ehkäpä VOLU-sarjan hoitoaine toimisi tämän kanssa yksiin?

DEDE / conditioner on tarkoitettu silottamaan ja pehmentämään hiuksia. Sen tuoksu on myöskin melko voimakas eikä varsinaisesti vetoa itseeni. En myöskään tätä tuoksua osaa kunnolla kuvailla, ehkä hieman kukkainen? Niinkuin olen aiemminkin Davinesin tuotteista sanonut, suosittelen tuoksuttelemaan ennen ostopäätöstä sillä nämä eivät välttämättä ihan kaikkien nenää miellytä.

Tästä jäi vähän meh-fiilikset. Omalle tukalleni tämä ei tehnyt oikeastaan mitään mitä joku muukin hoitoaine ei tekisi. Teki toisaalta juurikin sen minkä lupasi, silotti ja teki hiuksista helposti selvitettävät. Huomasin myöskin sen, että tätä käyttäessäni hiukset tuntuivat nopeammin likaisilta, mutta tässäkin voin mahdollisesti syyttää omaa tukkaani enkä vain hoitoainetta.

Shampoista ja hoitoaineista kirjoitteleminen on siinä mielessä vaikeaa, että erilaisia tukkalaatuja on niiiin paljon että on mahdotonta lähteä sanomaan sopiiko joku itselle sopimaton tuote mahdollisesti jollekin toiselle. Davinesin muotoilu- ja hoitotuotteista olen pitänyt, joten uskon että monet löytävät omalle tukalleen sopivan shampoon ja hoitoaineen merkin laajasta valikoimasta, omalle kohdalle ei vain ekalla yrittämällä juuri ne sopivimmat osuneet kohdalle. Aion jatkossakin kokeilla pesutuotteita, sillä Davines on ehdottomasti yksi lemppareimmista hiustuotemerkeistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014