14.2.2016

FOTD 30/01/16 // Too Faced Natural matte + Ofra cosmetics Laguna beach

14.2.2016
Koska yleensä pitäydyn noissa punertavissa ja lämpimissä sävyissä, päätin kokeilla kerrankin jotain vähän erilaista. Käytössä siis Too Facedin Natural matte-paletti (joka on ihana!) Päätin julkaista tämän näin ystävänpäivänä (vaikka otsikossa hämäävästi onkin tammikuun loppu jolloin tämän tein) koska sävyiltään tämä voisi käydä vaikka ystävänpäivämeikistä.
Käytössä tässä meikissä siis keskirivin sävyt Lace teddy, Strapless ja Risqué. Strapless oli oikeastaan se sävy joka muhun erityisesti vetosi, ihana tumma punertava sävy. Jostain syystä silmissä koko meikki näytti melko violetilta vaikken mitään sellaista mukaan laittanutkaan, ehkä tuo Risqué taittaa sen verran luumuun että koko meikin henki muuttui. Noh, kiva joka tapauksessa vaikka tuntuu että tällaiset sävyt tekee musta kovin kalvakan näköisen.
Huulilla Ofra cosmeticsin liquid lipstick eli nestemäinen huulipuna sävyssä Laguna beach. Tämä tuli Lip monthly-kuukausiboxin mukana ja tykkään tästä ihan tosi paljon. Harmi että sävy on tuollainen pinkihkö, ei tuu niin ahkerasti käytettyä, mutta nyt sitten haluaisin näitä ihan koostumuksen puolesta lisää. Yhyy. Ja niin, näitähän ei sitten oikein mitenkään yksinkertaisesti saakaan tänne tilattua. Ehkä joskus.

4 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014