5.2.2016

Davines // More inside - Dry texturizer

5.2.2016
Sain jo jokunen aika sitten ihanan Davinesin tuotteita testattavakseni ja ensimmäisenä päätin postailla tästä (ilmeisesti) melko uudesta More inside - Dry texturizerista joka on siis nimensä mukaisesti tuuheuttava kuivasuihke.Davinesin pakkausdesignia olen hehkutellut ennenkin ja tykkään tästäkin kovasti. Pullo on isohko, 250ml. Fiilis suihkutettaessa on kuivashampoomainen eli suihke on samantyyppistä, kuivaa ja puuterimaista. Tuoksu tässä on melko voimakas, ehkä puuterimaisen vaniljainen. Muotoiluvinkkinä suositellaan käyttämään saman sarjan muotovaahtoa ensin kosteisiin hiuksiin ja kuivaamisen jälkeen tätä suihketta vielä lisävolyymia antamaan.

Itse olen käyttänyt tätä perinteisen hiuspuuterin tapaan suoraan juuriin suihkuttaen, sopivan kaukaa tietenkin. En ole huomannut että tästä jäisi vaaleaa varjoa hiuksiini suihkutettaessa, mutta luonnollisestikin pöyhin juuria vielä käsin suihkuttelun jälkeen. Puuteri tuntuu hiuksissa kyllä, mutta ei tee hiuksista yhtä raskaita ja karheita kuin perinteiset purkissa olevat hiuspuuterit joita olen kokeillut. Tämä tuntuu muuten myös kevyemmältä kuin Batisten XXL-kuivis jonka fani en ollenkaan, mutta jota olen käyttänyt juurien kohotukseen.

Tuote jättää jälkeensä sopivasti tuuheutta, tekemättä hiuksista ainakaan liian lähmäisiä ja tunkkaisia. Itse inhoan lian tuntua hiuksissa, joten pesen tämän kyllä pois mahdollisimman pian, mutta verrattuna joihinkin muihin vastaavaan tarkoitukseen käytettävään tuotteeseen, tämä tuntuu miellyttävältä hiuksissa ja toimii niinkuin lupaa. Tukasta tulee tuuhea, mutta ilmava.

Kaikenkaikkiaan suosittelen tätä lämpimästi jos kaipaat tuuheutta hiuksiin ja puuterimaiset tuotteet ovat mieleesi. Davinesia myydään kampaamoissa ja voit etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi Davinesin sivuilta löytyvällä Salon locatorilla. Hintaa suihkeella on n. 25 euroa, mutta se on mielestäni hinnan arvoinen.

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014