8.1.2016

MAC // Historiallista

8.1.2016
...on ensimmäisen huulipunan loppuminen ikinä. Mä en ole ollut oikein koskaan huulituotetyyppi, en oikeastaan minkäänlaisten huulituotteiden ystävä. Huulirasvaa käytän vain kun on pakko, suhtautumiseni huulikiiltoihin tiedättekin jo. Huulipunia en osannut koskaan käyttää. Tajusin että ongelma ei ole sinänsä huulipunassa, vaan siinä että olen käyttänyt itselleni sopimattomia punia, sekä koostumuksen että sävyn puolesta. Sitten löysin MACin punat ja tilulii, nyt en juuri muita käytä.Historiallista todellakin on se, että olen ihan pian saamassa loppuun elämäni ensimmäisen huulipunan. Se on MACin Pure zen, mun HG-huulipunani. Pure zen on huulilla aina kun ei jaksa ajatella mitä naamaansa laittaa. Se on myöskin huulilla kun jaksaa nähdä vähän enemmän vaivaa. Se on mulle täydellinen, nude, mutta hieman persikkainen sellainen. Koostumukseltaan se on cremesheen eli pehmeä, hieman kiiltävä ja sopivan peittävä. Cremesheen on myöskin mun lempparikoostumus, harmi että siinä on iskeviä sävyjä niin vähän. Onnea on LE-kokoelmat joissa cremesheenejä on paljonkin.Kun tämä loppuu, juoksen pää kolmantena jalkana ostamaan uuden, en elä ilman mun turvapunaani.

2 kommenttia:

  1. I know the feeling! Just parasta löytää jotain mihin ihastuu, ja ilolla voi käyttää loppuun :D

    VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014