14.12.2015

Ostoksia // Tukholma

14.12.2015
Käväistiin tosiaan menneenä viikonloppuna parin päivän reissulla Tukholmassa. Itselle kaupunki oli vieras ja sohittiin menemään kartta kourassa ja ehkä hitusen pihalla koko ajan. Löydettiin kuitenkin kaikki mitä etsittiin ja sehän on toki tärkeintä. Kosmetiikan ystävänä mulla oli tietenkin jokunen kohde mihin ehdottomasti halusin, joista ykkösenä oli tietenkin Sephora. En ehkä saisi sanoa tätä edes ääneen, mutta Sephora oli pettymys ja löysin sieltä vain pari juttua jotka lähti mukaan eikä siellä oikeastaan ollut niiden lisäksi hirveän montaa asiaa jotka olisin halunnutkaan. Tietysti rajattomalla budjetilla asia olisi hieman eri, mutta nyt kävi näin, esimerkiksi Marc Jacobsin meikit jäivät hieman nakertamaan.

Rahasta puheen ollen, oma kiinnostukseni kohdistui enemmän isoihin tavarataloihin (NK, Åhlens) joissa pyörin intopiukeana mm. Diptyquen, Byredon ja Tom Fordin (lue: erittäin kalliiden merkkien) perässä. Tällä kertaa ei mitään näiltä lähtenyt mukaan, mutta ehkäpä ensi kerralla varustaudun jättimäisellä budjetilla ja saan jonkun ihanan tuoksun kotiutettua.
Åhlensilla bongasin Mujin osaston minne kirmasin kuin lapsi karkkikauppaan. Tuotteiden yksinkertainen design ja edulliset hinnat miellyttää mua mahdottomasti ja mukaan tarttuikin pari säilytyslaatikkoa ja sarjan peltipurkkikynttilä tuoksussa Log fire. Tuoksuja oli montakin ihanaa mutta en kuitenkaan viitsinyt ostaa muita kun näitä pystyy kuitenkin suomeen heidän verkkokaupastaan tilaamaan.
Sephoran ostokset jäivät todellakin varsin minimaalisiksi, mukaan lähti Too Facedin minisetti Sex & chocolate jossa on pienet versiot Better than sex-ripsarista ja Chocolate soleil-aurinkopuuterista. Ostin myös vihdoin täysikokoisen Candlelight glow-korostuspuuterin joka on muuten yksi mun kaikkien aikojen lemppareimmista, ellei jopa lempparein, korostuspuuterini.Viimeinen mitenkään kosmetiikkaan liittyvä juttu lähti mukaan lentokentältä jossa oli mukava diili rajatusta hajuvesivalikoimasta. Mies nappasi itselleen Hugo Bossin Orange-hajuveden ja itse päädyin vanhaan tuttuun, Dieselin Loverdoseen. Pähkäilin hetken tämän ja Escadan Magnetismin välillä, mutta päädyin lopulta tähän koska mies tykkäsi tästä enemmän, haha. Arlandan lentokentällähän on muuten myös Bath & body works mutta sieltä ei löytynyt mitään niin uniikkia että olisin ollut valmis maksamaan vartalosuihkeesta yli 20 euroa. Kynttilöitäkään ei lentokenttäkaupan valikoimassa ollut. Noh, mutta onpahan sekin nähty.

Näiden lisäksi ostin Starbucksista kivan joulumukin, jättipaketin Lakrisaleja ja söppänän puisen poron meidän joulukuuseen. Victoria's secretissäkin käväistiin ihmettelmässä ja parit pikkupöksyt lähti sieltä mukaan.

Tukholmaan täytyy siis ehdottomasti päästä uudestaankin kun se noin kovin helppoa oli lentokoneella kulkien. Kesällä voisi melkein yrittää uudestaan, mieluummin sitä tarpoo pitkiä matkoja lämpimällä kelillä kuin talvisessa merituulessa, hehe.

Onko Tukholma sulle tuttu kaupunki? Ensi reissua ajatellen, mitä paikkoja suosittelisit?

4 kommenttia:

  1. Oon varmaan ainoa joka ei oo käyny tukholmassa koskaan

    VastaaPoista
  2. LoverDose on kyllä hyvä valinta! Muutenkin kivat maltilliset ostokset. :)

    VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014