19.12.2015

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri // Luukku 19 - Punainen siipirajaus

19.12.2015


Jee, ollaan jo joulukuun 19. päivässä ja tänään aukeaa kaksi luukkua, minun ja Sinin. Ei keksitty varsinaista teemaa, mutta ajateltiin että kun Sini hoitaa tukkapuuhat niin mä keksin jotain kivaa meikkiin.

Oon jo jonkun aikaa halunnut kokeilla punaista rajausta, kiitos instagramin, joten tuumasta toimeen ja kokeilemaan. Ihanteellisinta olisi ollut tietenkin käyttää punaista geeli- tai nestemäistä rajausta, mutta koska niitä ei ihan joka päivä vastaan kävele niin käytin sitä mitä itseltä löytyi. Rajaukseen muuten voisi käyttää myös kirkkaanpunaista, nestemäistä huulipunaa, kunhan muistaa tarkistaa että se soveltuu myös silmien alueelle eikä aiheuta mitään reaktioita.

Niin joo ja nevermind toi hajalla oleva ylähuuli, sain allergisen reaktion valkosipulista just sopivasti kun piti tätä kuvailla. Rajaukseen voisi yhdistää nudehuulien vaihtoehtona myöskin kirkkaan punaisen, niin mun piti tehdä mutta tyydyin sitten kiiltoon koska ylähuuli oli niin karsea.Tämä kuva on otettu rengasvalossa ja siinä näkyy ehkäpä selkeiten myös kasvojen meikkiä johon hain kultaista hohtoa. Korostan yleensä nenänvartta, amorinkaarta, silmien sisänurkat, leukaa ja poskipäitä ja tähän todellakin sudin kultaista korostustuotetta roimalla kädellä koska koen punaisen ja kullan ultimaattisena kombona, itse ainakin tykkäilen muulloinkin kuin jouluna.
Nakkasin kulmakarvan alkuun vielä hieman tummempaa kultaa, ihan vaan spontaanisti. Ei se juuri mitään tuo lisää tuohon, mutta kunhan kokeilin. Silmiin rajauksien kaveriksi isot (okei tai maltillisemmat) tekoripset ja korviin jouluisia helyjä ja avot, siinä on helppo ja yksinkertainen joululook.
...unohtamatta tokikaan superkornia jouluvillapaitaa. Tälle vuodelle tosin uusi vielä hankkimatta mutta kyllähän tässä vielä ehtii :3

Rajaukset ja silmien kultaiset korostukset: Etude house Jewel-light waterproof eyelinerit sävyissä Poison red ja 18K Gold
Kasvojen korostukset: Makeup revolution Vivid baked highlighter sävyssä Golden lights

Eilisen luukku (18.): In this part of town
Huomisen luukut (20.): Wasting lifestyle ja Juille's
Lista kaikista luukuista löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniilta näyttää. <3

  VastaaPoista
 2. Joo! On älyttömän kivat. Mulla ei taida olla mitään punaista nestemäistä rajausta... Hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että punanen perus huulipunakin vois toimii jos sen asettais sit punasella luomivärillä, maybe :-D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014