27.12.2015

Davines // OI / OIL Absolute beautifying potion

27.12.2015
Mä en kovin herkästi päästä tuotteita HG(= holy grail)-listalleni, mutta tämän kanssa ei kovin montaa kokeilua mennyt kun olin jo kovin myyty. Davinesin OI / OIL-hiusöljy päätyi mulle alunperin Jyväskylämiitin goodie bagista ja säästelin sieltä saamaani minipulloa vaikka kuinka pitkään ennenkuin tajusin että tätähän saa jopa melko helposti käsiinsä lisääkin.Kehuttakoon ensin pullon ulkonäköä, ei oo pinkkiä eikä muita kirkkaita värejä, ei ylimääräisiä hörsöjä. Kehtaa jättää siis ihan esillekin. Pullo on muovia ja siinä on pumppu. Tätä on saatavilla tällaisena 50 millilitran kokoisena (~22 euroa) kuin myös 136 millilitraisena (~36 euroa) joka kestäisi jo ihan tuhottoman kauan käytössä tavallisella ihmisellä.

Öljy tuntuu ensikosketuksella aika perinteiseltä silikonipohjaiselta hiusöljyltä, mutta hetken päästä se muuttuu hieman kevyemmän tuntuiseksi. Se onkin yksi tämän parhaista puolista, keveys. Tämä ei rasvoita ainakaan mun tukkaani eikä vedä sitä raskaaksi. Tuote myös lyhentää hiusten kuivumisaikaa mikä tietysti on aina plussaa. Silikonia tämä todellakin sisältää, enemmän kuin öljyä niinkuin nimi lupailisi, mutta omalle tukalleni tämä silikonicocktail ei ainakaan haittaa saa aikaiseksi.

Tuoksu on se, mihin alunperin eniten ihastuin. En osaa edelleenkään tuoksua kuvailla, mutta se on erittäin uniikki. Monille tuoksu on todennäköisesti liian vahva, varsinkin kun se jää hieman leijumaan hiuksiin. Jos laitat öljyn kosteisiin hiuksiin ja annat kuivua, niinkuin minä teen, tuoksu on vienompi. Kuiviin hiuksiin vellottuna tuoksu jää pistävämpänä leijumaan.

En tiedä onko tämä loppujen lopuksi parempi kuin moni muukaan silikonipitoinen hiusöljy, mutta tuoksu on ehkä sitten se joka antaa tälle mun kohdallani sen HG-statuksen. Hyvä öljy jokatapauksessa ja suosittelen lämpimästi. Tuoksuttelua tosin todellakin kannatan ennen ostopäätöstä, tuoksu on todellakin hieman erikoinen. Davinesia myyvät kampaamot ja tästä aiheesta lisätietoa saa varmaankin Davinesin facebook-sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014