9.11.2015

Organizing // Where the magic happens

9.11.2015
Muistaakseni jossain kohtaa, pienen ajan sisällä useammassakin blogissa esiteltiin oma meikkauspiste- tai pöytä. Mä kun tulen aina vähän jälkijunassa, päätin esitellä omani nyt. Tämä tuli oikeastaan mieleen kun siivosin sitä yhtenä päivänä ja pöydän lasipinta ei näyttänyt niin saastaiselta kun yleensä, hehe.Yleisnäkymä on tällainen. Pöytä itsessään on Ikean MALM-pöytä ja sivussa on viisilaatikkoinen ALEX-lipasto. En tykkää pitää asioita liikaa esillä ja siivoankin meikkaamisen jälkeen melkeinpä aina kamat takaisin paikoilleen. Meikkien sijaan pöydällä ajelehtii kaikkea useimmiten meikkaamiseen liittymätöntä.

Pöydän alla hengailee kaksi MACin pussia joista toisessa taitaa olla back to MAC-kamoja ja toisessa lahjoitukseen meneviä juttuja. Myös kameran jalusta seisoo yleensä tuossa niin se on helposti saatavilla. Jakkarakin on Ikeasta, pitäis hankkia uus tuoli mutta eipä oo saanut aikaiseksi.
Pöydällä hengailee kaksilokeroinen akryylijuttu joka on ebaysta. Näitä löytyy ihan vaan hakemalla vaikkapa acrylic makeup organizer-hakusanalla. Pikkulipaston päällä on H&Mstä ostettu posliininen pikkupurkki jossa on pinnejä ja ponnareita. Myös siveltimien purkki on henkkamaukalta, taitaa olla muuten hammasharjamuki.

Peili on myöskin Ikeasta (TYSNES), tykkään sen yksinkertaisuudesta ja tukevasta jalasta. Paletit ei yleensä hengaile näkyvillä, mutta olen yrittänyt ottaa noita Too Facedin isoja paletteja hieman aktiivisempaan käyttöön ja ne ovat siksi esillä. Chocolate barit on mun ehdottomat lempparipaletit ja ne on esillä sitten siitä syystä.

Voisinpa muuten haastaa muitakin kosmebloggaajia esittelemään pöytiään/pisteitään!

Miltä teidän piste näyttää? Vallitseeko kaaos vai harmonia?

4 kommenttia:

 1. Byäääh, mun meikkipöytä näyttää ihan jäätävältä tähän verrattuna :'D Mulla ei ees oo pistettä missä meikata vaan hoidan hommat tyylikkäästi tässä tietokoneen näppiksen päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä se minimalismivideoiden tuijottaminen teettää :'D Voi eii, on kyllä itekin tullu joskus tehtyä sitä, nykysessä kämpässä vaan on onneks lääniä ihan kaikille puuhille erikseen :-D

   Poista
 2. Heh apua mä en kyllä viittis järkyttää ketään mun meikkisteissönillä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on järjestelmällinen kaaos se ;-D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014