11.11.2015

Tweezerman // Super curl eyelash curlers

11.11.2015
Alkusanoiksi sanotaan vaikka että minä ja ripsentaivuttimet ei olla koskaan tultu toimeen. En ole koskaan oppinut niitä käyttämään ja olen pitänyt niitä lähinnä giljotiinina silmäluomelle. Noh, sitten bongasin nämä Shaanxo:n videosta ja päätin että annetaan nyt vielä taivuttimille mahdollisuus.

Läpinäkyvän muoviasian kuvaaminen valkoisella alustalla ei muuten ollut niitä mun välkyimpiä ideoitani mutta eiköhän näistä selvää saa.Nämä Tweezermanin Super curl-taivuttimet olivat siis Shannonin lemppareissa ja kun huomasin että näissä ei ole reunoja tein ostopäätöksen. En tiedä mikä niissä reunoissa on, mutta en saa koskaan (lähinnä vasemman silmän) ripsiä oikeaan paikkaan ja aina rutistelen luomea and so on. Näihin ripset sujahtavat huomattavasti kivuttomammin koska niiden ei tarvitse mahtua mihinkään tiettyyn koloseen vaan taivuttimia voi liikutella vaikkapa sivusuunnassa ja näin saada kaikki ripset käytyä ilman sen kummempaa soheltamista.Itse taivuttelen ripseni vaiheittain eli ensin tyvestä ja sen jälkeen hivuttelen taivuttimia vähitellen ylös päin ripsiä niitä matkalla painellen. Näin taivutuksesta tulee hieman luonnollisempi kuin pelkästään tyvestä taivuttamalla. Näiden taivuttimien kanssa ei voimaa tarvitse oikeastaan ollenkaan käyttää, jotenkin tuo vain taivuttaa ripset mahdottoman helposti ja hellävaraisesti. Tyyny on irrotettava ja vaihdettava ja pakkauksessa tuli mukana vaihtotyynyjä. Sitä en tiedä että mistä niitä lisää saan kunhan joskus loppuvat, mutta ehkäpä selvitän asiaa sitten lähempänä, näillä tyynyillä selviän jo melko pitkälle.

Luin juuri Lookfantasticilla olevia arvosteluita tästä ja silmiini osui erityisesti yksi negatiivinen ja yksi positiivinen kommentti jotka olivat hieman samasta aiheesta. Toinen kommentoija valitti siitä että nämä ovat monimutkaiset käyttää ja peittävät näkökentän niillä taivuttaessa. Hieman totuttelua nämä kyllä vaativat, varmasti jos olet tottunut perinteisiin metallisiin taivuttimiin. Toinen kommentoija kuitenkin sanoo, että nämä olisivat nimenomaan aloittelijaystävälliset koska, niinkuin sanoin, näillä ei satuta itseään niin usein kuin metallisilla.

Näiden hintakaan ei muuten päätä huimaa, Lookfantasticilla ovat reilun kympin + postituskulut. Muualta en näitä sitten löytänytkään, mutta varmasti jostain muualtakin näitä saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014