1.11.2015

I love me 2015 // tunnelmia ja ostoksia

1.11.2015
I love me-messut oli pari viikkoa sitten, johan niitä taas odoteltiinkin koko vuosi. Niinkuin sanoin aiemmassa messupostauksessani, sain tänä vuonna bloggaajapassin jolla pääsin hyödyntämään lehdistötilan suojaa mikä kieltämättä osoittautui pelastajaksi kun jalat alkoivat osoittaa nuutumisen merkkejä loppupäivästä. Passilla olisin päässyt myös messuille jokaisena päivänä, mutta me oltiin liikenteessä vain lauantaina jolloin messuilla olikin melkoinen hässäkkä ja tungos. Mutta sitähän ne messut on, kuuluu asiaan, heh.Matkaan lähdettiin Rosan ja Catarinan kanssa klo. 8 Tampereelta ja messupäivän nassu näytti tältä. Ei mitään uutta ja ihmeellistä, turvallisella mentiin. Helsinkiin saavuttiin puoli yhdentoista maissa ja seikkailtiin Kampista Pasilaan raitiovaunulla jossa tavattiin Ine. Käväistiin hakemassa passit ja käväistiin heittämässä kamoja säilöön lehdistötilaan.

Napattiin matkaan vielä Sini ja Iiny ja lähdettiin tungokseen hiihtelemään.Absolute New Yorkin tuotteita.

En kuvannut mitään sen kummempaa sillä olin liikenteessä sillä meiningillä että katsotaan nyt mitä tulee vastaan. Kuvat ovatkin lähinnä värikkäistä standeista eikä niinkään mistään tietyistä jutuista.

Pikku ystäväni ovat kovin liukkaasti liikkuvaa ja vilkasta sorttia ja kuvia katsellessa tämä oli ainoa jossa he näyttävät edes jossain määrin edustavilta :'D Kamerasta löytyi vaikka sun mitä sekoilukuvaa...Ostoksiakin tuli toki tehtyä. Kerrankin ihan järjen kanssa eikä sillä meiningillä että ostetaan ny kaikki mitä halvalla saa.

Face Helsingin pisteeltä ostettua Davinesin hiusöljyä olen aiemminkin sivunnut joskus ja siitä on edelleenkin tulossa omaa postaustaan jossain kohtaa. Sanonpa vaan että se on ihanaa.

Macadamia näytepussit ja ihana Tangle cherub tarttuivat mukaan Salon24.eun pisteeltä. Hiusharjoja ei oo koskaan liikaa ja Macadamiaa on kiva päästä kokeilemaan.

Batisten matkakokoisen XXL-kuiviksen voitin jostain pika-arvonnasta heidän pisteeltään ja sekin tulee ihan tarpeeseen. Batiste sijaitsi samalla paikalla kuin tuolla ylemmissä kuvissa näkyvät Absolute New York-merkin tuotteet joita itse lähinnä pällistelin. Ine sen sijaan osti jotain kokeiluun, jos haluaa kurkata mitä mieltä siellä ollaan. Tällä pisteellä myytiin muuten myös Real techniquesia, myös niitä metallisiveltimiä joita oli kiva päästä hypistelemään vaikkei tällä kertaa tullut yhtään kotiutettua.

Invisibobbleja taisi saada kaksi pakettia vitosella joten nappasin niitäkin jemmaan. Samalla pisteellä myytiin luonnollisestikin myös mm. Tangle teezereitä.

Essencen pisteellä oli aivan ylikova tunku mutta näppärästi saatiin silti noukittua joitain jo pidempään ostoslistalla olleita juttuja mukaan. Saippuakuplalakka on aina Kosmetik4lessiltä loppu joten nappasin sen mukaan, Lash princess-ripsarin perusversio on vielä kokeilematta joten toki sekin sitten lähti ostoskoriin. Stay all day-peiteaine pääsi loppumaan ennen reissua joten ostin uuden sellaisen. Kuvasta puuttuu vielä Essencen häivytyssivellin jonka myös ostin, mutta se pääsi ennen kuvanottoa jo kokeiluun ja siksi ei ole kuvassa. Samalta pisteeltä otin mukaan vielä Revlonin ripsiliiman koska Mizz Annie sitä niin kovasti on kehunut.

Kooky gemsin piste oli yksi useammasta tällaisia muovisia (akryylisiä, vinyylisiä?) koruja valmistavista firmoista mutta niistä ainoa jonka kohdalle jäin jopa toviksi pohtimaan (linnunkalloja ja myrkkypulloja o/) josko jotain ihan ostaisikin. Noh, jäi tällä kertaa ostamatta, mutta lehdistötiedotteen mukana oli kiva ankkuri-avaimenperä joka pääsikin heti avaimiin killumaan.

Avonin voidenäytteen sai kun osallistui kilpailuun ja kondomi tuupattiin käteen kun kuljettiin Kaalimadon kojun ohi.Suurin "ostos" oli kuitenkin tragus-lävistys jonka päätin ottaa kun melko hyvä messutarjous tuli vastaan. Maksoin tästä 39 euroa kun Tampereella joutuisi tästä maksamaan 55 euroa. Eli hyvä diili sanon ma. Pitänyt muutenkin ottaa tuo jo aikoja joten tulipahan hoidettua tässä samalla.

Sellaisia messutunnelmia siis tänä vuonna, ensi vuotta taas odotellessa, heh!

Kävitkö messuilla? Teitkö löytöjä?

2 kommenttia:

  1. Kävin lauantaina ja näinkin sut tuolla lehdistöhuoneessa ku poikkesin pikaisesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Taisin tohista jostain vaihteeks kun on menny monikin tyyppi ihan ohi :-)

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014