6.11.2015

CoLab // Extreme volume & Sheer + invisible dry shampoo

6.11.2015
Monien mielestä markkinoiden paras kuivashampoo on Batiste. Itsekin niistä kovasti tykkään, mutta en voi sietää tuoksuista kuin Originalia. XXL-versiotakin käytän vain koska se toimii niin hyvin, tuoksu tökkii siinäkin. Sain kuitenkin testattavaksi suomessa suhteellisen uusia brittiläisen CoLab-merkin kuiviksia. Olen kuullut merkistä jo joskus aikoinaan kun shampoot lanseerattiin brittien puolella ja olinkin kovin innoissani kun nämä testattavakseni sain.Sain testiin tavallisista kuiviksista tuoksun London, jonka voin heti alkuun sanoa olevan näistä kolmesta se tuoksulempparini. Extreme volume-sarjan kuiviksen sain tuoksussa Paris, joka on pullonkin mukaan kukkainen tuoksu. Pikkupullo on myöskin tavallista kuivashampoota ja se on tuoksussa New york, jota kuvaillaan hedelmäiseksi tuoksuksi. Näiden kolmen lisäksi on vielä kaksi tuoksua, Rio (trooppinen tuoksu) ja Tokyo (mausteinen tuoksu).

Jokainen tuoksu on saatavilla niin tavallisena- kuin extreme volume-versionakin.Miten nämä sitten suoriutuvat? Hyvin! Isoin ero Batisteen oli se, että kun näitä suihkuttaa hiuksiin, ne eivät jätä jälkeensä läheskään niin vaaleaa jälkeä ja tuntuvat muutenkin kevyemmiltä. Itse mustahiuksisena kuivashampoiden ongelma on juurikin se että saan aika kauan hinkata että saan valkoisuuden pois enkä joudu lähtemään liikkeelle harmaahiuksisena.

Toinen ilmiselvä ero on tietenkin nuo tuoksut, sillä nämä kolme olivat kaikki sellaisia joita voisin jatkossakin käyttää. Varsinkin tuo London, jossa on siis "klassinen tuoksu" oli omaan makuuni ja luulen että kun tuo Paris joskus loppuu, ostan tilalle London-tuoksuisen tuuheuttavan version.

Nämä kuitenkin suoriutuvat Batisten kanssa lähestulkoon identtisesti siinä niiden tärkeimmässä tehtävässä, raikastamisessa ja puhtauden tunteen tuomisessa, kuin myös tuuheuttavat versiot siinä tuuheuttamisessa. En koe että jompikumpi puhdistaisi paremmin tai huonommin ja ostopäätös tuleekin perustumaan lähinnä tuoksuihin. Omalla kohdallani CoLab vie siis voiton, edellä mainittujen syiden takia. Suomessa voit ostaa merkkiä ainakin Sokoksilta ja Anttiloista. Hinta on hieman korkeampi kuin Batisella, parisen euroa, mutta kuivashampoo kestää ainakin omassa käytössä ikuisuuden joten en koe hintaeroa suureksi kynnyskysymykseksi.

Oletko jo ehtinyt tutustua CoLabiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014