20.11.2015

Essence // Lash princess Volume mascara VS Lash princess False lash effect mascara

20.11.2015
Toinen Essencen ripsarisisaruksista kolahti, toinen ei niinkään.Persikkaisilla yksityiskohdilla varustettu Lash princess Volume mascara oli olemassa ensin, myöhemmin tuli rinnalle sitten tuo False lash effect mascara.Aloitetaan siitä mun mielestäni kirkkaasti paremmasta eli siitä alkuperäisestä versiosta. Kiemurainen harjaosa sai mut hieman nostelemaan kulmia koska yleensä pidän sellaisista tiimalasin muotoisista harjoista. Tämä on kuitenkin just sopiva silmään, sisänurkkaan tulee sopivan vähän ja ulkonurkkaan enemmän. Harja on myös suhteellisen kapea, joten tällä saa tarkkaa jälkeä aikaiseksi sen enempiä miettimättä. Kerrostuu ihan suhteellisen kivasti, kaksi kerrosta menee helposti mutta kolmannella alkaa ripset jo hieman liimautumaan toisiinsa. Varsinkin taivutettuihin ripsiin tämä tuo samalla sekä pituutta että volyymia ja tätä aion varmasti ostaa jatkossakin. Pesee meinaan monet kalliimmatkin ripsivärit kirkkaasti ja tällähän on hintaa alle 4 euroa ;-)

Ainoa miinus minkä olen tähän mennessä löytänyt on aivan pienen pieni varina minkä huomasin n. 6 tuntia ripsarin laittamisen jälkeen.Näistä kahdesta ostin itseasiassa ensin tämän False lash effect-version ja meinasin jättää tuon originaalin version ostamatta koska tämän kanssa en tullut sitten niin yhtään juttuun. Vaikka kuvittelisi että tuollainen kartiomainen harja olisi näppärä käyttää niin omaan käyttööni se ei oikein uponnut. Isompi ongelma on kuitenkin mielestäni tämän klimppaantuminen. Mielestäni tämä alkaa liimaamaan ripsiä toisiinsa jo melkeinpä sillä ensimmäisellä kerroksella. Useammalla kerroksella ripset muistuttivat lähinnä hämähäkin jalkoja. Tiedän että tästä on myös monet pitäneet, esimerkiksi Anna (Oot meikannut!) fanittaa nimenomaan tätä versiota.

Sanottakoon että olen itse aika roimalla kädellä ripsaria käyttävä eli vähintäänkin se pari kerrosta ripsissä on poikkeuksetta. Vaadin siis ripsiväriltäni ehdottomasti hyvää kerrostettavuutta koska en jaksa ruveta niitä erikseen enää harjailemaan. Jollekin vähemmän ripsiväriltään vaativalle myös tämä myöhemmin mainittu voi olla ihan toimiva mutta itselle se ei vaan sopinut.

6 kommenttia:

 1. Oon ite kans miettiny että pitäs kokeilla noita, näyttää kivoilta :D Ja essencen mascarat on oikeesti hyviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin oon kuullu! Oon niitä I <3-ripsareita kokeillukin ja pinkkituubisesta tykänny. Ehkä pitänee tilailla kokeiluun muitakin kunhan nyt käytössä olevista aika jättää ;-)

   Poista
 2. Mulla oli tuo "alkuperäinen" mascara ja musta se oli tosi kuiva, tuli jotenkin tönkköripset vaikka muuten essence onkin loistava merkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ne ihmisten erilaiset maut huomaa ;-)

   Poista
 3. Multa löytyy tuo mintun värinen ja oon ollu siihen aivan rakastunut ensimmäisestä käyttökerrasta asti. Täytyisi hankkia myös tuo alkuperäinen, niin voisi itse verrata kummasta tykkää enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallakin näyttää olevan omat kannattajansa :-)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014