16.11.2015

Cravings // 11/2015

16.11.2015
Viimeisimmästä himotuspostauksestakin alkaa olla jo melkoisesti aikaa joten tarjoilenpa sellaisen vaikka tälleen joulun varjolla. Tästä saatte vaikka joululahjaideoita tai inspiraatiota. Mua ainakin sais lahjoo millä vaan näistä, hehe.Kiehl's Daily reviving concentrate & Midnight recovery concentrate

Kiitokset jälleen youtubelle, tuo yöseerumi on roikkunut must buy-listalla jo pienen ikuisuuden. Se ei itseasiassa ole mitenkään överihinnakaskaan (~ 40 euroa Stockalla) mutten vain ole saanut ostettua sitä. Päiväseerumi on uudempi tuttavuus. Taitaa olla jopa melko uusi tuote Kiehl'sillä noin ylipäätään. Noh, jokatapauksessa. Olen sitä mieltä että on aika vihdoin panostaa kunnon ihonhoitoon, vaikka sitten vain yhdeltä osin.

Patyka Huile absolue skin booster serum

Samaa seerumilinjaa jatkaa myös Patykan iiiihana öljyasia jonka löytämisestä saan syyttää Sinsbergeriä. Taas hieman hinnakkaampi, viidenkympin hujakoilla, mutta tällaiset öljysysteemit kestää käytössä ikuisuuden. Varsinkin jos käytössä on useampi samaan aikaan, haha. Tämä tuoksuu superhyvältä ja tuntuu luksukselta. Saatavilla vaikkapa täältä.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture satin radiance lipstick sävyssä 10 Beige tribute

Olen selkeästikin herkkä vaikutteille, koska tästä pakkomielteestä syytän Batalashin Samanthaa, tämä on hänen HG-nudepunansa. Supernätti ja ylellinen. Helppo sävy. I needz it. Tämä saatavilla vaikkapa täältä, n. 35 eurolla.

Nars Duo eyeshadow sävyssä Isolde

Alan kuullostaa rikkinäiseltä levysoittimelta mutta juu, tästäkin himosta syytän muita. Youtuben puolella tämä on ollut esimerkiksi Kathleen Lightsilla ja Zoellalla ahkerassa käytössä ja sieltä olen tainnut tämän alun alkaen bongata. Mutta onhan nuo nyt ihan mua. Kuparia ja oranssia, ugh. Tätä saa Narsin verkkokaupasta ja hintaa on 34 euroa.

Zoeva Bamboo set vol. 2

Olen jo pidempään halunnut Zoevan sivellinsetin koska tuntuu koko ajan siltä että mulla ei ole tarpeeksi hyviä ja tarpeellisia siveltimiä. Tästä setistä oikeastaan kaikki pääsisivät ahkeraan käyttöön. Plus onhan tuo setti nyt mahdottoman nätti. Zoevan siveltimistä ei ole kuin hyviä kokemuksia joten mieluusti maksaisin näistä sen 65 euroa joka tällaisen setin hinta on. Tämän, tai jonkun muun setin, saat tilattua täältä.

Mitä teidän himotuslistoilta löytyy / mitä kosmetiikkalahjoja toivotte tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014