20.10.2015

Miitit // Varjomiitti 03/10/15

20.10.2015
Heips! Ajattelin vihdoinkin saada tehtyä tämän pari viikkoa sitten vietetyn Varjomiitin koosteen. Kuvapainotteisella linjalla mennään koska kuvia tuli napsittua erityisen paljon.Idea Varjomiittiin alkoi alunperin siitä, kun kaikki haluavat eivät mahtuneet samana päivänä järjestettyyn Halloweenmiittiin ja päätettiin järjestää pienimuotoinen lisämiitti. Paikaksi saimme ihanan Holiday Club Tampereen kylpylän. Miittipäivänä sääkin suosi ja saimme nauttia auringosta. Kylpylä sijaitsee Tampereen Lapinniemessä, yli 100 vuotta vanhassa pellavakehräämössä ja sen kyllä huomaa suurista ikkunoista ja vanhoista tiiliseinistä. Tunnelmallinen paikka kaiken kaikkiaan. Palailen kylpylään vielä toisessa postauksessa sillä saimmepa myöskin kylpylälahjakortitkin..


Ensimmäisenä ohjelmanumerona pääsimme ihanaan Jalkojen juhlaa-ryhmäjalkahoitoon. Kuvista ehkä välittyy hieman tunnelmakin. Hoidon kesto on 60 minuttia ja sen hinta on 33 euroa/hlö, johon sisältyy myös lasit kuohuvaa. Hoitoon kuuluu virkistävä sitrussuihke, sokerikiivikuorinta ja ravitseva sitrusvoide. Harmony spassa on tarjolla ryhmähoitona myös Kasvojen hehkua-kasvohoito jossa käytetään Decléorin tuotteita, se on saman hintainen kuin jalkahoito. Suosittelen lämpimästi esimerkiksi polttariporukalle tai vaikkapa syntymäpäiville. Allekirjoittanut suunnitteli raahaavansa syntymäpäivänä kaverit tuonne uudestaan. Ryhmäkoko on 6-12 henkilöä.

Oli ihana vain pötkötellä ja siemailla skumppaa siinä sivussa.
Käväisimme myös vilkaisemassa kylpylän Klubikeittiöön. Siellä on mahdollista viettää hauskoja kokkaushetkiä ja luoda omia menuja keittiömestarin ohjauksen alaisena. Keittiössä on mahdollista tehdä ruokaa niin lyhyemmässä, kuin pidemmässäkin mittakaavassa, laajin ateriakokonaisuus on kuuden ruokalajin menun valmistus. Keittiöllä on mahdollista osallistua myös valmiille kursseille tai maistella viinejä. Lisätietoa Klubikeittiön palveluista löydät täältä, mielestäni hauska lisä kylpylähotellin palvelutarjontaan.
Keittiöltä siirryimme meille varattuun tilaan jossa meille oli tarjolla pientä naposteltavaa ja (lisää) kuohuvaa.
..sitten oli hyvä rako kuvailla päivän naamaa. Toinen silmä oli vuotanut koko aamun, siksi homssuinen rajaus, buu. Huulilla MACin Stone.Kampauspisteen meille tarjosi Glitter ja kaikille taiottiinkin jotain kivaa tukkaan. Ekassa kuvassa Helmin nutturaa, toisessa Rosan niskanuttura. Mulla tukka pidettiin suurimmaksi osaksi auki ja väsäiltiin tuollainen lettisysteemi sitten "pannaksi" pään ympärille.

Sen enempää varsinaista ohjelmaa meillä ei ollutkaan ja loppu aika menikin hengaillessa, jutellessa ja goodie bageja tutkistellessa. Bagin sisältöä en sen enemmän rupea availemaan, mutta lupaan että monet sieltä saadut tuotteet tulee vilahtelemaan blogin puolella tulevaisuudessa.
Lopuksi lähdettiin vielä Viikinkiravintola Haraldiin syömään Halloweenmiitin porukan kanssa. Pitkä ja väsyttävä, mutta myös tietenkin mukava päivä! Kiitos vielä kaikille osallisille kivasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014