1.10.2015

Organizing // Pannuttelua

1.10.2015
Aloitan tämän postauksen tekemällä selväksi sen etten ole oikein missään vaiheessa pitänyt Project 10 pan-ilmiötä kovinkaan järkevänä. Tajuan kyllä idean, ongelma ei ole siinä, vaan ehkäpä siinä, etten tajua miksi kukaan haluaisi käyttää jotain tuotetta väkisin loppuun. Mielestäni tällainen syö tuotteesta ja meikkaamisesta nauttimista kun sen käytöstä tulee ikäänkuin suorittamista. Olen ehkä vähän vastarannankiiski tai jotain, mutta en vaan ymmärrä miksi kukaan haluaisi pakolla käyttää samaa juttua päivästä toiseen, varsinkin jos kyseessä on sellainen tuote josta ei alunalkajenkaan ole saanut niin paljoa mielihyvää että sitä olisi tullut käytettyä. Siinä tapauksessa "pannuttelun" ymmärrän, että jotkut ihanatkin tuotteet ovat saattaneet vahingossa jäädä vähälle käytölle ja niitä tällä tavalla tietoisesti nostaa esille että ne saisivat ansaitsemaansa rakkautta. 'nuff said, rant over.

Nyt onkin hyvä aika kääntää vähän takkia ja selittää kuinka mullakin kuitenkin jokunen tuote on, jotka olen laittanut omaan lokeroonsa että ne saisivat enemmän käyttöä. Omalla kohdallani nämä tuotteet eivät ole niitä rakastetuimpia, mutta eivät kuitenkaan niin vihattuja että haluaisin antaa ne pois. Sivumennen vielä tähän siis sanon että minä lahjoitan jatkuvasti tuotteita pois koska en kestä sitä että tavaraa istuu nurkissa käyttämättöminä. Tietenkin testaan kaikkea ensin ja laitan vasta sitten itselleni sopimattomat jakoon.Lokero näyttää tältä. Ei siellä kovin montaa juttua ole.Clarinsin Rouge eclat-huulipuna sävyssä 15 Nude caramel on laukusta laukkuun vaeltelija. Sävy sinänsä on ihan kiva, koostumuskin ihan jees. Tämä ei kuitenkaan aiheuta mitään intohimoja tai riemunkiljahduksia, mutten halua antaa poiskaan. Tämä sopii melkeinpä minkä meikin kanssa vain, joten siinä mielessä tämä on hyvä kuljettaa mukana missä- ja milloin vaan.Pixin Fairy dust sävyssä Moonlight luster tuli monen monta vuotta sitten Helinä-keiju-setin mukana ja on jäänyt valitettavan vähälle käytölle. Tuotteessa ei itseasiassa ole mitään vikaa...paitsi pakkaus. En jaksa venkoilla tuon typerän puikon kanssa vaikka sisältö onkin supermaagista, todellakin ihan keijupölyn näköistä, tavaraa.

We care iconin kulmakynä sävyssä 3 True blond oli pitkään mun go to-kulmakynä. Eli siihen asti kun sain käsiini dipbrow pomaden. Tämähän oli todellisuudessa mulle vähän liian lämmin sävykin eikä nyt muutenkaan järin erikoinen kulmakynänä. Tämä onkin jo päätynyt kulmakynien taivaaseen, en jaksanut vaivautua tuota töpöä enää käyttelemään.

Wet n wildin Brulee-sinkkuluomiväriä mulla on itseasiassa odottelemassa jo seuraava kappale. Tämä alkaa olla jo melko vanha, joten yritän käytellä pois että voin ottaa uuden käyttöön. Lämpimästi suosittelen, hyvä ja halpa.Yves rocherin Face powder collectoriksi nimetty ihmepuuteri onkin jännä tapaus. Missään ei varsinaisesti sanota että tämä olisi korostustuote, mutta niin tämä vaan tuo ihan mini-mini-minikokoista shimmeriä iholle. Itse käytän tätä valmiin meikin päällä tuomassa kuulautta iholle ja siinä tämä varsin hyvin toimiikin. Tällekin on kuitenkin jo löytynyt korvaaja, joten käyttelen tätä vielä jonkun aikaa ja heitän sitten menemään. Tämähän muuten taisi olla jopa limited edition eli eipä tätä lisää saisikaan.

Ella Bachén näppylöitä tappava peiteaine oli ihan plääh-tuote. Ei tehnyt mielestäni finneille mitään kummoista eikä tarjonnut juuri peittoakaan. Enpä ostaisi, varsinkaan kun tämä ei taida ihan halpaakaan olla. Tämäkin on päätynyt jo roskiin.

Lumenen Matifying & pore minimizing primer on aika klassinen silikoniprimer. Tämä tekee meikille liian liukkaan pohjan ja tuntuu ettei meikkivoide asetu kunnolla. Käyttelen tätä vähitellen laittamalla täsmäiskuna poskien huokosille kun siltä tuntuu, mutta enpä järin säännöllisesti koska en tätä voi sietää. Tämä on jo melko monta kertaa meinannut lentää roskiin, mutta toistaiseksi en ole luovuttanut, aion käyttää tuubin loppuun koska olen jo voiton puolella. En halua tätä kuitenkaan aivan täysin tyrmätä, sillä pohjustajaa valitessa pitää aina ottaa huomioon oma iho. Itselleni tämä ei sovi, ehkä sulle sopii.

Viva la divan Superlicious-huulikiilto sävyssä Sugar rush alkaa myöskin olla jo melkoisen vanha. Se vaan ei tunnu vähenevän millään. Ottaa tämän kohdalla päähän se, että tuoksu on ihana ja koostumuksestakin tykkään, mutta pigmenttiä tässä ei vaan ole. Ei niin ollenkaan. Mulla on ollut näitä parissa muussakin sävyssä, eivätkä nekään juuri pigmentillä loistaneet. Tuoksun ja huulituntuman takia jaksan käyttää tämän loppuun, mutta lisää en näitäkään ostaisi. Mähän muuten omistan tätä nykyä vain 4 huulikiiltoa...t. Huulikiillonvihaaja

Pannutteletteko tai "pannutteletteko" te? Mitä tuotteita teillä on työn alla? :-)

PS. Messulippujen arvonta on päättynyt ja voittajille laitettu sähköpostia. Tarkistakaa säponne!

2 kommenttia:

  1. Täytyy myöntää, etten ikinä jaksaisi kuluttaa mitään tylsää tuotetta loppuun. Jotkut tylsät ihonhoitotuotteet vielä kuluu, mutta vaikka joku luomivärin pannuttaminen ei onnistu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä juuri ja mua ei haittaa antaa eteenpäin jotain mitä en itse yksinkertaisesti halua käyttää :-) Nykyään tulee kyllä osteltuakin vähän harkitummin.

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014