25.10.2015

Nabla // Liberty six customizable palette // Bright refill eyeshadow Pegasus

25.10.2015
Nabla taitaa olla melkoisen tuntematon merkki suurimmalle osalle vaikka Youtuben puolella joissain videoissa merkin tuotteita onkin alkanut vilahdella. Nabla on italialainen merkki, melko edullinen ja ilmeisen laadukas, ainakin jos muiden arvosteluihin on luottaminen. Itse törmäsin tähän jokunen aika sitten Maquillaliassa ja päätin ottaa yhden luomivärin testiin, kuin myös paletin sille kodiksi.
Luomiväri on todellakin nimeltään Pegasus ja rehellisyyden nimissä on sanottava että tilasin sen sen nimen takia. Se kuitenkin osoittautui melko maagiseksi sävyltään ja olen siihen mahdottoman ihastunut. Luomivärit myydään pelkkinä pannuina eli se laitetaan tyhjään palettiin magneetilla kiinni. Tai ihan miten kukakin haluaa omansa kiinnittää, mutta itse käytin magneetillista palettia.
Sävyltään Pegasus on jotain pastellisen violetin ja vaaleanpunaisen väliltä ja oikeassa valossa se taittaa kultaiseen. Duochromesävy, siis. Ilmeisesti Nablalla on valikoimassaan paljonkin duochromeja jotka minua nyt kovasti himottelevat koska olen jotenkin laiska tilaamaan vaikkapa Makeup geekiltä jolta myös ihania duochromeja löytyy. Nablalla on myöskin mattaisia sävyjä, mutta ne tuntuvat olevat aika tiuhaan lopussa Maquillalialla. Kyttään kuitenkin ainakin yhtä sävyä jonka haluan itselleni, joten ehkäpä raportoin mattasävyistä sitten erikseen.

Laadultaan tämä ei ole mitään aivan parasta A-luokkaa, mutta hintaansa nähden oikein mainio. Napeilla on hintaa 6,5 euroa.
Nablalta löytyy siis myöskin näitä Z-paletteen verrattavissa olevia tyhjiä, magnetisoituja paletteja. Tämä pikkuinen, kuudelle napille sopiva paletti maksoi vain 6 euroa kun Z-paletten pienin (johon mahtuu 9 nappia) maksaa n. 10 euroa, riippuen ostopaikasta. Nablan 12 napin paletti maksaa 10 euroa kun Z-paletten Medium on n. 17 euroa ja Large n. 18 euroa. Tilatessani ainoa värivaihtoehto oli tällainen pinkki versio joka ei sinänsä ensisijainen valintani olisi, mutta onhan tuo näppärä. Tykkään myöskin tuosta merkin logosta joka sen takapuolella on.

Olen todellakin kuullut joidenkin tuttujen gurujen youtubessa merkin tuotteita kehuvan joten aion jatkossakin tutustua muihinkin tuotteisiin paremmin.

Onko Nabla teille tuttu? Kiinnostuitko?

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014