15.10.2015

Beautyblender // Blotterazzi

15.10.2015
Oletteko tekin kyllästyneet kiiltelevään naamaan ja jatkuvaan puuteripapereiden ostamiseen? Mä ainakin olen, mutta sain ilokseni eräänkin miitin (lisää aiheesta myöhemmin...) goodie bagista testattavakseni Beautyblenderin uutuuden, Blotterazzin.Blotterazzi eli kaksi litteää sientä, tulevat muovisessa kotelossa jonka pohjassa on hengitysaukko etteivät sienet pääse kotelossaan mätänemään. Nämä siis pestään kun ne omasta mielestä alkavat tarpeeksi ällöiltä vaikuttaa, sillä tokihan kasvoista kertyy juurikin sitä rasvaa sieniin. Pakkauksen mukana tuli muuten myös näyte nestemäisestä Blender cleanserista jota on myöskin kiva päästä kokeilemaan. Goodie bagista siunautui myös minikokoinen merkin originaali saippua joten sekin tulee testattua samalla kertaa.Sieniä todellakin tulee pakkauksessa kaksi ja ne on kotelossa erotettu toisistaan muovisella kalvolla jolloin toinen pysyy puhtaana kun toinen on käytössä. Kotelossa on myöskin peili. Kotelo itsessään on kompakti ja solakka, ei vie tilaa laukussa. Itsellä tämä kulkee nyt säännöllisesti mukana, toimien sekä peilinä että kiiltävän naaman pelastajana.

Blotterazzilla on hintaa n. 22 euroa, mikä saattaa kuullostaa kalliilta, mutta ei sitä loppujen lopuksi ole. En usko että näitä joutuu ihan heti uusilla korvaamaan sillä ihan niin kovaa käsittelyä nämä eivät joudu sietämään kuin esimerkiksi Beauty blenderit jotka sekä hygienia- että käytönnön syistä pitäisi vaihtaa kolmen kuukauden välein. Itselläni BB on alkanut tosin hajoilemaan jo n. kuukauden käytön jälkeen, mutta syytän siitä pitkiä kynsiäni joilla tuppaan survomaan sieniraukkaa. Jouduinpas sivuraiteille....

Tilaamaan tätä pystyy esimerkiksi Beauty pop up-verkkokaupasta, mutta myös muissa paikoissa tätä luulisi jo olevan.

2 kommenttia:

  1. Näitä olisi kiva testata, mutta toisaalta olen laiska pesemään siveltimiäkin, joten ehkä tavalliset puuterilaput voivat olla mulle kätevämpiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ehkä niin :-) nämä eivät tosin vaadi ihan samanlaista hinkkailua ja puunaamista kuin siveltimet koska tuo sieni on niin ohut. Peseytyy varmaankin aika nopeasti ja kivuttomasti.

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014