12.9.2015

Miitit // #jyväskylämiitti

12.9.2015
Kuinka myöhässä voi asioiden kanssa olla? Aika myöhässä, sillä Jyväskylään kokoonnuttiin muiden blogistien kanssa jo 11.7. ja nyt on, noh, syyskuu. Hupsista.Miittiä vietettiin Sokos Hotel Alexandrassa jossa saimme nauttia talon puolesta myös kuohuvaa, lasin jos toisenkin, heh heh... Alexandran aulasta muuten löytyi myös hieno puinen kattotaideteos, nimeltään Vuosisade.Meille tarjottiin eväinä mm. näitä. KETTUKARKKEJA. En muista milloin olen viimeksi näitä syönyt, mutta hyvin maistuivat nämä lapsuuden herkut edelleen. Miitin teemanahan oli muuten luonto, joten nämä kettuset sopivat siihen oikein passelisti. Teemassa pysyttiin muuten myös pöytäkoristeiden/paikkakorttien puolesta, ne oli söpöjä pahvisia eläimiä (niitä saa Harjun paperista, Jyväskylästä) :3

Itselläni ei muuten kameraa ollut mukana (puhelimen lisäksi, siis), mutta Liisa Salosen valokuvaustyöpajasta jäi minullekin asioita mieleen koska innostuin räpläilemään Sinin (Siniviuhka) kameraa kesken ohjeistuksen.Ohjelmaakin oli: pääsimme väsäämään itse koruja mm. vanhoista aterimista ja muusta tilpehööristä. Tämän ilon meille tarjosi Omstart, kierrätysmateriaaleista uniikkeja koruja valmistava muotoiluyritys. Firman omistaja Salla olikin meitä paikalla valmentamassa korujen tekemisen ihmeelliseen maailmaan. Samainen Salla muuten suunnitteli myös miittimme virallisen logon, norpan luomivärinapissa.
Luontoteemaa jatkoi myös norpille kerättävä rahakeräys. Norpat on symppiksiä ja pidän tärkeänä etteivät ne pääsisi katoamaan kokonaan. Aion jatkossakin lahjoa norppia ja jos sinäkin haluat osallistua, täältä saat lisätietoa.


kuva © Sini

..niin ja tekihän ihana Marina (Dioriina) myös meille pikaisia käsihoitoja. Tässä itse tuimana hoidossa, muissa kuvissa en ollut yhtään näin tuikea. Oikeasti tuo oli kivaa, ei ankeaa niinkuin ilmeestä voisi päätellä. Käsihoitojen lisäksi saatiin laitaa myös tukan kuosiin Glitterin kampauspisteellä. Oma juurikasvullinen tukkani tosin ei innostunut kampauksesta, joten ei siitä sen enempiä...Sponsorit olivat avokätisiä ja kiikutimme junassa mukanamme useaa pussukkaa. Vaikka mitä kivaa saatiin taas, kiitos siis sponsoreille! Isoin kiitos menee kuitenkin järjestäjille, Pandalle (Piece of Panda), Helenalle (DIXI), Smykkitytölle (Elämää smykkinä) ja Marinalle, ihanaa kun jaksoitte järkätä tämän, oli huippukivaa!

3 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014