25.8.2015

Välineurheilua // Beauty blender VS Real techniques Miracle complexion sponge

25.8.2015
Kerrankin onni potkaisi ja voitin instagramin arvonnasta itselleni Beauty blenderin. En ole raaskinut sitä vain aiemmin ostaa joten ihan mahtavaa päästä kokeilemaan ja vertailemaan tuohon luottosieneeni, Real techniquesin Miracle complexion spongeen.
BBn mukana sain myös tuon Bling ringin eli BB-"telineen". Luulin sen ennakkoon olevan metallia, mutta eei, muovia se on. Ihan söpö ja näppärä sienen kuivatteluun.Sitten itse vertailuun:

Kokoeroa näillä on hieman, RT on isompi kuin BB, mikä tietysti tarkoittaa enemmän pinta-alaa meikin levittämisessä. Eroa muutenkin muodosta löytyy, BB on tuollainen munamainen kun taas RTssä on tuollainen viistoreuna jolla itse olen tykännyt laittaa naamaani puuteria. Molemmat ovat muotonsa puolesta näppäriä enkä kuitenkaan pidä RTssä olevaa viistoreunaa mitenkään merkittävänä lisäyksenä muotoiluun.

RT on näistä kahdesta kiinteämpi kun taas BB on "huokoisempi" ja joustavampi. En tiedä liittyykö tähän eroon, mutta mielestäni BB imee vähemmän meikkivoidetta itseensä kuin RT. Levittävät kuitenkin identtisesti meikin kasvoille eikä tässäkään siis ole merkitystä kumman sienen milloinkin ottaa käteensä.Itse olen käyttänyt molempia sieniä meikkivoiteen ja peiteaineiden levittämiseen, sekä puuteroimiseen. Kaikkiin näihin toimii vallan mainiosti. Sienet ovat kuitenkin monikäyttöisiä sillä niitä voi käyttää oikeastaan minkä vain voidemaisen tuotteen levittämiseen.

Pesussa BB käyttäytyy mukavammin ja siitä irtoaa töhnät jossain määrin paremmin, liekö syynä tuo huokoisempi koostumus. On tosin sanottava, että mulla on ostoslistalla kunnon saippua sienille joten en lähde tässä aiheessa ihan liikaa arvostelemaan sillä en ihan täyttä testiä ole vielä suorittanut.

Niille joille Beauty blenderin melkein parin kympin hinta tuntuu pahalta suosittelen lämmöllä Real techniquesin sientä sillä se ajaa saman asian ja kustantaa n. puolet vähemmän kuin kaikkien meikkimunien äiti. En näe niin merkittävää eroa sienissä että ostaisin vain Beauty blendereitä jatkossa kun nykyisestäni aika jättää.

Beauty blendereitä myydään vaikka missä nykyään ja hintaa on sen parisen kymppiä, hieman vaihdellen. Real techniquesin sientä saa ainakin välillä Pretty.fistä, mutta omani olen tilannut iHerbistä jossa yhdellä munasella hintaa on vain 5,99 dollaria eli n. viitisen euroa. Postitukset tietysti päälle ja hinta on n. 10 euroa. Kosmetik4lessillä sienellä on hintaa 6,95 euroa + 6,9 euroa postikuluja.

2 kommenttia:

 1. Mulla oli aluks RT mut sitkun hankin BB:n niin ei menny kauaa kun unohdin RT:n jonnekin kaapinperälle. RT on vähän liian... jäykkä mun makuun. Siis just tuo kun BB on huokosempi, se tuntuu paljon helpommalta käsitellä. RT:stä alko myös lähteen tota pintaa välillä jos liian hanakasti hinkkas, BB on edelleen ihan uudenveroinen :D
  Pesuun oon käyttänyt ihan vaan marseillesaippuaa, sillä lähtee tosi hyvin töhnät ainakin BB:stä, jopa paremmin kun BB:n omalla saippualla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itekin meinasin ostaa juurikin marseillen tai sen Dr. Bronnersin ihmesaippuan :-)

   Ja niiiinhän siinä vähän käy, oon ite niin laiska peseen noita että otan kätöseen aina sen vähiten sontaisen eli mikä se nyt sit milläkin hetkellä sattuu olemaan :-D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014