28.7.2015

Panosta tai pihistä // Varjostustuotteet

28.7.2015
Tilasin jossain kohdin pienen pätkän Kauneus ja terveys-lehteä kun huomasin että tilaajalahjaksi saa paketin Make Up Storen kosmetiikkaa. Tästä on jo aikaa, mutta nyt vasta sain tilaajalahjani käsiini ja pääsin hypistelemään sitä juttua minkä takia koko setin tilasin. Todettakoon myös sivumennen, että tykkään myös Kauneus ja terveys-lehdestä enkä vain tilaajalahjan takia sitä tilannut :-D On myöskin lisättävä, että tuo tilaamani pätkä kustansi vähemmän kuin yksi Make Up Storen tuote kappalehinnaltaan, joten siinä mielessä myös kannattava diili.

Asiaan, varjostustuotteista kun on puhe, keskityn tässä postauksessa vertailemaan lahjaksi saamaani MUSin Masai-sävyistä (microshadow) luomiväriä sekä halvempaa, kulttimaineessa elelevää NYXin Taupe-poskipunaa.Masai on siis Make Up Storen luomiväri jonka käyttämiseen varjostuksena sain idean Mizz Annie-blogin Annielta. Muistaakseni hän on maininnut vastaavassa käytössä tämän lisäksi varjostuksiinsa myös saman merkin Beaver- ja Smog-luomivärit, correct me if I'm wrong.

Masai on luomiväri ja näin ollen koostumukseltaan melkoisen pehmeä ja puuterimainen. Se levittyy kauniisti ja häivyttyy vieläkin kauniimmin. Vertailtavista varjostustuotteista tämä on myöskin harmaampi. Heille tiedoksi joille kasvojen varjostus on konseptina vieraampi, varjostuksiin suositellaan kylmempää ruskean sävyä, sellaista joka imitoi aitoa varjoa. Aurinkopuuteria ei kannata käyttää varjostuksiin, sillä aurinkopuuterit ovat usein liian lämpimiä tai oranssiin taittavia. Tässäkin on tietenkin poikkeuksia, tiedän useita aurinkopuutereita jotka ajavat asiansa varjostuksissakin vallan mainiosti.


Alla Taupe, yllä Masai.

NYXin Taupe on tarkoitettu poskipunaksi ja se onkin koostumukseltaan hieman kovempi ja tiukemmin pannuunsa pakattu. Ensimmäinen Taupeni kehitteli pintaansa myös sellaisen tyhmän rasvakalvon jonka läpi oli mahdotonta päästä, joten siihen on syytä varautua. Pannua saa hieman hinkata että tavaraa siitä saa irti, mutta kun sitä saa niin se levittyy ongelmitta ja ainakin omalla ihollani myös häivyttyy hyvin.

Taupe on hieman lämpimämpi kuin Masai, mutta silti selkeästi kylmempi ruskea. Melkein voisi ehkä sanoa että se on neutraali ruskea.Saatavuus NYXillä on hieman heikko suomessa, mutta omani olen tilannut Pretty.fistä jossa sillä on hintaa 12,90 euroa, tuo näyttäisi olevan NYXin poskipunien uudempaa, HD-versiota jota en ole kokeillut, mutta jota olen kyllä kuullut kehuttavan. Toivottavasti en ole nyt puhunut ihan puutaheinää kun olen höpissyt tästä vanhemmasta versiosta jos tuo uudempi onkin aivan erilainen. Uskon että esimerkiksi ebaysta, Amazonista tai jostain verkkokaupoista tätä voi saada hyvinkin halpaan hintaan sillä näillä on jenkeissä hintaa n. 5 dollaria eli n. 4 euroa.

Make Up Storea myy suomessa esimerkiksi Sokos, jossa näiden luomivärien normaalihinta on 17 euroa. Tällä hetkellä hyvällä tuurilla Masain voi löytää alennettuun hintaan sillä Make Up Store uudistaa pakkauksiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014