1.6.2015

Goodie bag // #turkumiitti

1.6.2015
Näitä postauksia on tainnut putkahdella blogosfääriin tässä lähiaikoina jokunen, mutta uusista tuotteista on kiva puhua ja onneksi lempparit vähän vaihtelee. Tosin musta tuntuu että samat tuotteet on pyöriny suurimmassa osassa blogeja, mutta noh...Perennial chic kynsillä.

Hyvä esimerkki lähestulkoon jokaisissa lemppareissa näkyvästä jutusta on tämä Essien kevätkokoelma, Flowerista, joka onneksemme kokonaisuudessaan säkistä löytyi. Otin lootasta ulos kolme lemppariani, nudet Perennial chicin ja Picked perfectin ja mutaisen sinisen, Petal pushersin. Rehellisyyden nimissä on sanottava, etten näe itseäni juurikaan noita kolmea muuta käyttämässä, mutta mä nyt olenkin vähän nirppanokkainen kynsilakkojeni suhteen. Minttuinen Blossom dandy päätynee varvaslakkojeni joukkoon, mutta kaksi muuta (violetti Flowerista ja turkoosi Garden variety) joutunevat lähtemään uusiin koteihin, mutta ehkä vasta kokeilun jälkeen. Mä en tykkää säilyttää nurkissani tuotteita joita tiedän käyttäväni vain joskus ja jouluna, joten siinä selitys tälle.Yksi Hurraw-huulirasva multa jo löytyikin, joten tiesin jo entuudestaan että tykkään tästäkin. Mä olen ilmeisesti allerginen jollekin tyypillisesti huulirasvoissa käytettävälle ainesosalle, mutta näissä sitä jotain ei ilmeisesti ole koska huulet ei reagoi mitenkään muuten kuin hyvin. Sitruunantuoksuinen olikin seuraavaksi ostoslistalla joten kerrankin sattui hyvä säkä. Olen nirppanokka myös huulirasvojen (okei, ja muiden asioiden) tuoksujen suhteen ja tämän lisäksi ostoslistalla taitaakin olla vain kaksi muuta, ottaen huomioon että kaikkiaan näitä taitaa olla 22 erilaista.Ah, Fudgen Salt spray! Tämäkin on ollut ikuisuuden ostoslistalla, sen jälkeen kun mun edellinen joskus vuosia sitten loppui. Mä en ole päässyt juttuun suolasuihkeiden kanssa, koska en tykkää siitä että hiuksiin jää yhtään koppurainen tunne. Tämän kanssa sitä ongelmaa ei ole, koska ilmeisesti tämä on suolasuihkeiden joukossa hieman kevyemmästä päästä. Tuoksuu ihanalta ja toimii, suosittelen lämpimästi.Yllätyssuosikiksi nousi tämä Lumenen Arctic aqua 3D hydration cream-gel seka-ja rasvaiselle iholle, joka on nimensäkin mukaisesti geelimäinen kasvovoide. Ihanan kevyt, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa juuri sopivasti. Koostumukseltaan hassua löllykkää. Itse käytän tätä iltaisin (vaikka tässä silikoneja onkin enkä niitä tyypillisesti yövoiteissa suosi) ja aamulla iho on kun vauvan pylly. Tuoksu tässä on aika...miehinen, mutta jotenkin kuitenkin omaan nokkaan miellyttävä.Viimeinen lemppari on myöskin ehkä hieman yllättävä, koska en ole ikinä kokenut sävyttävää kosteusvoidetta omaan käyttöön tarpeelliseksi. Tämä Avonin Nutra effects-versio muuttuu iholla valkoisesta voiteesta pelottavan tummaksi ja ohueksi, mutta omaa ihoani sävyttää juuri sopivasti ja tasoittaa kivasti naaman ja kropan välistä kontrastia, koska kasvojani en itseruskettele. Tämä sopii myös meikkivoiteen alle, ikäänkuin pohjustajaksi ja niin tätä olenkin enimmäkseen käyttänyt. Tuoksu on aika neutraali, hieman kasvinen. Tästä löytyy myös aurinkosuoja 20 eli sopii myöskin passelisti kesäkäyttöön jos ei esimerkiksi rannalle halua sen enempää meikkiä laittaa.

Sellaisia lemppareita! Blogin instagramista löytyy kuva kaikesta mikä bagista löytyi eli jos bongaatte sieltä jotain kiinnostavaa niin huudelkaa kommenteissa niin voin kertoa mahdollisia käyttökokemuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014